Kompromisløs tilgang til skønhed

Reklame | Cerix

Annonce – I hjertet af Aalborg kan du få en hjælpende hånd til at blive den bedste udgave af dig selv. På Bispensgade 30 står CeriX Kosmetisk Speciallægeklinik nemlig klar med råd og vejledning til at opnå de ønskede resultater, så din indre skønhed harmonerer med din ydre.

Tryghed hele vejen

CeriX er Danmarks største og mest eksklusive kæde af kosmetiske speciallægeklinikker med 8 klinikker og et privathospital. Hos CeriX kan du vælge mellem en bred vifte af behandlinger indenfor rynkereduktion, hudforyngelse, hårfjerning, karfjernelse og fedtfrysning m.m. Fælles for alle behandlinger er høj kvalitet, personlig service og tryghed hele vejen.

– Min mission og drøm har altid været at skabe et sted, hvor man ikke går på kompromis med noget overhovedet. Oplevelsen skal være hyggelig og luksuriøs med en filosofi om, at ’less is more’. Det må aldrig være et freakshow, men forandringer skabt med små, diskrete behandlinger, fortæller ejer af CeriX, Rie Jensen.

Høje standarder og smukke resultater

De luksuriøse omgivelser og den høje standard gennemsyrer alt hos CeriX, hvor Rie sætter en ære i at højne branchens standard, kvalitet og sikkerhed. Hun har personligt undervist læger og sygeplejersker i kosmetiske behandlingsteknikker i flere år og udgør en fast del af det nordiske hold af Mastertrænere for bl.a. Restylane i Danmark.

– Vi vil simpelthen være garanter for en unik oplevelse med et naturligt og tilfredsstillende resultat – uanset behandlingens art, slutter Rie Jensen.

Ønsker du at føle dig som den bedste udgave af dig selv – smukkere, friskere og mere velplejet – er CeriX det rette valg for dig. Book tid til gratis konsultation og læs mere på www.cerix.dk