ILVA Max Jessen Terndrup – Det hele, lidt til og meget mere

Reklame | ILVA Max Jessen

Annonce – Kun 30 km syd for Aalborg i Terndrup finder du det familieejede ILVA Max Jessen. Her oplever du et magisk boligunivers med alt i designmøbler, stort søvncenter, alt fra ILVAs store udvalg af alt til boligen på et og samme sted, foruden det nyåbnede permanente max outlet med designmøbler og boligtilbehør til gode nordjyske priser

Begyndelsen

I 1951 for 70 år siden startede tømrermester Max Jessen og Fru Gudrun at sælge møbler i en lille butik på beskedne 16 kvm i Terndrup. De udvidede hurtigt på Aalborgvej 5 med større lokaler. Efter en stor brand ødelagde lokalerne, besluttede Max Jessens familie at bygge nyt og stort på Industrivej 2 i Terndrup, hvor forretningen ligger den dag i dag.

Meget er forandret siden 1951. Forretningen fylder ikke mindre end 7.000 kvm plus 1.600 kvm i det nye outlet og højlager på Hadsundvej 54 – lige overfor hovedforretningen. 
Det er stadig et familiefirma med Lau Jessen som direktør. Hans samlever Ilse kører webshoppen, mens sønnen Joachim styrer MAX Outlet med stor entusiasme sammen med fætter Morten og grandfætter Frederik, så næste generation er allerede kørt i stilling.

Faguddannet personale

Rundt i forretningen står faguddannet personale klar i alle afdelinger med råd og vejledning, som sikrer kunden altid er tilfreds. 
I MAX Design er Kjeld Larsen ’designprofessor’ efter mange år i faget. Skal du vide noget om HAY, FDB, Bruno Mathsson, By Lassen, MUUBS, Ferm, Menu, Stouby, Nielaus, Hjelle, Skipper, Søren Lund, Umage eller en af de andre designleverandører hjælper Kjeld dig gerne med at vælge det helt rigtige møbel til dit hjem.

I det 1.200 kvm store Søvncenter er det så heldigt, at en anden Kjeld, nemlig Kjeld Hansen vejleder kunderne sammen med Eva og Aksel. I Søvncentret er der skabt et nordisk søvnunivers med skandinaviske leverandører som danske Tempur, svenske Hästens, norske Carpe Diem, danske Dunlopillo, danske Nocturne og norske Jensen-senge.

Efter mange års erfaring med senge er teamet klar til at afhjælpe dig med diverse skavanker, som kroppen kan få efter dårlig søvn. Det er særdeles vigtigt at lytte efter, når man nu skal tilbringe så mange timer i sengen hver eneste nat. At vågne udhvilet op hver morgen og klare arbejdet endnu en dag. I Søvncentret finder du senge til alle priser fra omkring 5.000,- op til 270.000,- for den allerlækreste Hästens luksusseng. Der er elevationssenge, kontinentalsenge, bokssenge og madrasser fra Hästens, Carpe Diem, Jensen, Dunlopillo, Tempur, Nocturne og mange andre sengeleverandører. Søger du en ny sofa fra Hjort Knudsen, Calia, Natuzzi, Brunstad eller Sits – et Skovby eller Haslev spisebord, så sidder Michael og Kim klar til at hjælpe dig med mere end 20 års erfaring og viden i polstermøbler, stue og spisestuemøbler.

Afdelingen for boligtilbehør har fået en helt ny medarbejder, nemlig Emma fra Hobro. Emma er udlært hos ILVA i Aarhus, og er nu hjemvendt til det nordjyske med sit talent for brugskunst, lamper og andet boligtilbehør.

I Gårdhaven finder du alle de nye havemøbler fra Cane-Line, ILVA, HAY, FDB havemøbler med flere, det største udvalg finder man altid ved sæsonstart i marts måned.

Ringer du til os sidder Mette og Camilla klar ved telefonerne til at hjælpe vores kunder. Her kan du også booke vores indretningsarkitekt Tracey – den første time i forretningen er altid gratis.

Kim er vores IT geni, når det brænder på!

Peter er ny ansat bogholder til at holde styr på bilagene og fakturaer fra de mere end 100 leverandører ud over ILVA.

Til at bringe varerne ud til kunderne og holde styr på lageret har vi et fantastisk team bestående af Rene, Lars, Kristian R. Kristian P, Jesper, Brian, Jan & Kjeld.

Hos ILVA Max Jessen Terndrup er der åbent alle dage, undtaget helligdage, så der er rig mulighed for at tage sig god tid, til at finde sit drømmemøbel.