Klassekamp og kønskamp for fuld udblæsning ud over scenekanten

PRESSEMEDDELELSE: Aalborg Teater

Som det første teater i Danmark har Aalborg Teater lørdag den 11. november 2023 urpremiere på Glenn Bechs roste og prisbelønnede Jeg anerkender ikke længere jeres autoritet på Lille Scene. Oplev et brølende oprør, der runger så stærkt, at det vil give genlyd i dig længe efter.

Jeg anerkender ikke længere jeres autoritet råber så indigneret højt til sit publikum, at man efter forestillingen kan risikere at gå hjem med nye indsigter i en verden, man måske ikke vidste ret meget om, og formentlig en helt ny referenceramme for refleksion.
Jeg anerkender ikke længere jeres autoritet har allerede sendt ringe i vandet i samfundsdebatten om køn, klasse og repræsentation. Om kløften mellem ”de privilegerede” og de af os, der bare ikke er født med de muligheder, mange andre tager for givet.
Forestillingen er på én gang en skarp skildring af vores stærkt opdelte samfundsstruktur, som den ser ud fra provinsens underklasse, men den rummer også en udstilling af mange af de uskrevne regler, vi lever efter. Regler og normer, som kan diskuteres, og som vi ikke nødvendigvis er specielt stolte af.
Skarpe spørgsmål bliver stillet og forsøgt besvaret. Kan du genkende noget? Tør du se din egen historie i øjnene? Er det muligt at vende den medfødte skam og vrede til noget konstruktivt

 

Medvirkende
I forestillingen medvirker Kathrine Høj Andersen, Karla Rosendahl, Thomas Kristian Bek og Nicolai Duckert Perrild:
Jeg anerkender ikke længere jeres autoritet er dramatiseret af og iscenesættes af den Reumert- vindende unge instruktør Niels Erling og scenografien er skabt af Lise Birch.

 

Spilleperiode
Jeg anerkender ikke længere jeres autoritet spilles på Aalborg Teaters Lille Scene fra 11 november til og med 22. december 2023, mandag til fredag kl. 19.30 og lørdage kl. 16.30.