ALT UDSOLGT til “Mio, min Mio” – Aalborg Teater laver ekstra forestillinger

PRESSEMEDDELELSE: Aalborg Teater / Foto: Emilia Therese

ALT UDSOLGT PÅ SUCCES-FORESTILLINGEN ”MIO, MIN MIO” PÅ AALBORG TEATER
Aalborg Teater sætter ekstra forestillinger i salg for at imødekomme efterspørgslen på billetter.

Familieforestillingen Mio, min Mio, der åbnede Teaterdirektør Thomas Bjørnagers første sæson på Aalborg Teater må allerede tre uger inde i spilleperioden, melde alt udsolgt til forestillingen.
Både publikum og anmeldere er mere end almindeligt begejstrede for forestillingen og stjerner og roser er drysset ned over Mio, min Mio, som er en absolut sublim oplevelse for både børn og voksne.

For at imødekomme den store efterspørgsel på billetter sætter teatret allerede nu endnu flere forestillinger i salg. Således kan publikum allerede nu sikre sig billetter til forestillingen, når den spiller igen fra 6. januar til og med 26. januar 2024.

Om Mio, min Mio
Astrid Lindgrens vidunderlige Mio, min Mio er en både storslået, barsk men også smuk fortælling, der taler direkte til børnene og barnet i os alle. Historien handler om venskab, mod og håb af den slags, der giver styrke til at overvinde forhindringerne. På Aalborg Teater fortæller vi historien fra barnets perspektiv.
Mio, min Mio henvender sig til børn fra 6 år.

Mio spilles af Østen Borre Simonsen, Jum Jum af Clara Josephine Manley og Kato af Lars Topp Thomsen.
Mio, min Mio er iscenesat og dramatiseret af Norges absolut bedste børneforestillingsinstruktør Hilde Brinchmann.