Inspirerende & hyggeligt på samme tid

Reklame | Sinnerup

Det er efterhånden 47 år siden den første SINNERUP åbnede. Ambitionen var dengang et hus, der emmede af livsstil, kvalitet og design. Siden da er endnu 12 butikker åbnet rundt omkring i landet, men konceptet er stadig præcis det samme som da Poul Sinnerup slog dørene op i Holstebro i 1971

Når man træder indenfor hos Sinnerup på Nytorv, bliver øjnene straks draget af den lange slanke rulletrappe. Når man tager turen op, bliver man mødt af mode- og boligafdelingen. Det er stemningsfulde lokaler, og det er svært at forestille sig, at det var kedelige kontorer for bare et lille års tid siden. Nu er der blød belysning og finurlige detaljer, som det perfekte bagtæppe til Sinnerups inspirerende butiksunivers. Efter man har kigget sig mæt på øverste etage, så går turen videre ned af den bagerste trappe til isenkram og design-afdelingen, der byder på masser af inspiration fra både velkendte designklassikere til veludvalgte produkter til både børn og voksne.

Vi vender tilbage til boligafdelingen, hvor de mange sofagrupper nærmest inviterer til at slå sig ned og tage en slapper fra shoppingen. Britta, der er leder af butikken i Aalborg, fortæller med et smil, at det da heldigvis også er det, der er meningen.

Her skal være rart at være

Sinnerup åbnede i december sidste år, men har bestemt ikke stået stille siden da. En af de afdelinger, som har gennemgået en stor udvikling, er modeafdelingen, der også har plads på øverste etage.

Rikke er afdelingsansvarlig i mode og har været ansat i butikken i 4 måneder. Men mange vil måske kunne genkende hende fra Matas i Friis, hvor hun var i 10 år. Britta fortæller grinende, at hun faktisk har headhuntet Rikke til jobbet i Sinnerup. Hun faldt for Rikkes vindende væsen som kunde i Matas, og tænkte derfor med det samme på hende, da de havde brug for en til at stå i spidsen for modeafdelingen.

Stolt af egne mærker

Der er noget for enhver smag og enhver pengepung i udvalget af tøjmærker i afdelingen. Rikke nævner en smuk kaninpels som eksempel. Selvom den er af høj kvalitet med pels fra et ordenligt sted, så er prisen lav (kr. 2.799,-), da det er fra Sinnerups eget mærke, Créton.

Det er dog ikke kun i modeafdelingen, at Sinnerup har deres egne mærker, det har de også i blandt andet isenkram og bolig. Derudover har de selvfølgelig også velkendte danske brands.

Det, at Sinnerup kan tilbyde egne mærker, er noget, som de er glade og stolte over, for det betyder, at de har mulighed for at tilbyde lækre produkter til lav pris. For eksempel har de sofaer i en pris helt ned til 3.500 kroner. På grund af den direkte kontakt til kunderne har de også god mulighed for at tage deres feedback med, når der skal laves nye kollektioner.

Rikke N. Bartholomæossen

Stilling Afdelingsansvarlig i mode
Alder 45 år
Tidligere 10 år i Matas

Britta Jokumsen

Stilling leder i Sinnerup, Aalborg
Alder 37 år
Tidligere 6 år i Bahne

Også plads til kaffehygge

Rikke og Britta er glade for modeafdelingen efter ombygningen:

– Efter vi har lavet om, så er det blevet et sted, hvor der er ro. Det skal være et sted, hvor man har lyst til at komme hen, fordi der er rart at være og der er tid, fortæller Rikke.

Det er da heller ikke helt tilfældigt, at der er opstillet en kaffeautomat i nærheden af prøverummet. Selvom der kun er tøj til de kvindelige medlemmer af kundekredsen, så er både mænd og børn velkomne til at slå sig ned i den sofagruppe, der er placeret belejligt lige udenfor prøverummet og nyde en kop kaffe eller varm chokolade.

Det er dog kun i modeafdelingen er mændene er ekskluderet, for der er rigeligt af produkter til dem i resten af Sinnerup. Blandt andet har butikken lige fået deres egen kollektion af højtalere.

Både Britta og Rikke er enige om, at det vigtigste er, at kunderne har det godt, når de kommer i butikken. Den gode kontakt er vigtig.

– Det er jo hele tanken bag. Vi er her for kunderne og for at give dem en god oplevelse. Det er derfor, at man kan tage sig en kop kaffe og er velkommen til at slå sig ned i sofaen, så længe man har lyst, afslutter Britta.