Mød Thomas & Mike fra ‘Nybyggerne’ og vind vanvittige præmier

I aften er det blevet tid til finalen i årets udgave af ’Nybyggerne’. Det populære TV 2 program har i år som noget nyt budt på 2E Boligs moderne familielejligheder i Nærheden ved Hedehusene tæt på Roskilde. I de sidste 9 afsnit har Puk Elgaard styret slagets gang, mens boligstylist og indretningsekspert Mette Helena Rasmussen samt tømrer og bygningskonstruktør Simon Schack har stået for bedømmelsen af de forskellige rum i lejlighederne.

Foto: 2E Bolig Projektsalg.

Kl. 20.00 skal deltagerne lave det sidste rum i lejlighederne – stuen. Herefter kommer selve finalen af Nybyggerne, hvor det er seerne. der suverænt afgør, hvilket af de fire par, der skal vinde deres drømmelejlighed. Finalen afgøres live ved SMS-afstemning.

Hvilket af de fire par, synes du, fortjener at vinde?

Charlotte & Frederik

Maria & Kristian

Bolette & Jimmi

Thomas & Mike

Mød Thomas & Mike til Boligtrends 2018 i Shoppen

I Nybygger-ånden sætter APPETIZE og Shoppen fokus på boligtrends 2018 med et spændende event, hvor du kan møde nogle af Nordjyllands dygtigste trendsættere.

Du kan denne aften møde Thomas & Mike – et af årets finalepar i Nybyggerne 2018.

Derudover er der oplæg fra Jonas Jensen – Aalborgs dygtigste blomstermand, Jesper Sommer, manden bag bl. a. CowParade og Lykketrolden, Christian Helweg bag Råt & Godt, Rikke Axelsen – Designeren bag ByAxl.com samt Inge Ørtoft – ejendomsmægler og indehaver af Nybolig Aalborg og kendt fra Hammerslag.

For 75,- pr. person får du udover spændende oplæg, mulighed for at vinde helt vanvittige og flotte præmier. Der er goodiebags til alle, og så bliver der serveret lækre sandwich fra Kochs Kaffebar samt et glas hvidvin fra Quist Wine.

Du får denne aften mulighed for at besøge flere spændende stande og Bahne har åbent hele aftenen.

VEL MØDT TIL EN AFTEN FULD AF BOLIGTRENDS i Shoppen, City Syd, Aalborg

Pris: KUN kr. 75,- pr. pers.

Du kan bestille din billet her