Indretningsdrømmen starter med en tegning i hånden

Boligklumme | AFINESS by Tine Hundrup

Sponsoreret af AFINESS

BEMÆRK: Alle de viste billeder er af Tines indretninger i private hjem

Med firmaet AFINESS by Tine Hundrup starter indretningsdrømmen med en blyant og et stykke papir. Tine, der har mere end 25 års erfaring som indretningsarkitekt, foretrækker at farvelægge og tegne i hånden, når hun starter et projekt. Denne metode sikrer et mere personligt forslag, der er unikt i forhold til hendes kunders stil og individuelle smag

Med digitale tegneprogrammer er der ifølge Tine pålagt for meget kontrol i form af standardiseringer og bestemte mål, hvor en håndtegning giver mere plads til fantasi og leg med forskellige størrelsen, farver, mål og materialer.

Inden Tine begynder at tegne løs, besøger hun kunden og får en ide om, hvilke mennesker, der sidder over for hende, og hvordan deres ønsker og drømme kan tilpasses deres bolig, således at de får en boligindretning, der passer specielt til dem, og som ingen andre har.

Helstøbt oplevelse

Selvom Tine har drøntravlt, har hun valgt kun at være sig selv i firmaet, for derved er hun personligt inde over alle opgaver og kan sikre et højt kvalitetsniveau og en unik løsning for kunden. Tine har samarbejdspartnere og leverandører fra verden, der lever op til hendes høje standarder, og som ved helt præcist, hvad det er, hun vil have. På den måde kan hun koncentrere sig fuldt ud om den reelle indretning, hvor fokus ligger på kvalitet, funktionalitet og spændende materialekombinationer.

Tine er med på sidelinjen hele vejen, hvor hun hjælper og guider kunderne, så de ikke behøver at forholde sig til, hvor mange forskellige versioner og mærker af et bestemt produkt, der findes på markedet. Tine har specialiseret sig i at finde frem til det, der lige præcis passer til en bestemt kunde.

Tidens trends i det funktionelle hjem

Som indretningsarkitekt har Tine fingeren på pulsen og ved, hvad tidens trends er. Lige nu er det de dybe, mættede og varme farver samt de grå nuancer, der er populære. Desuden har både natur og træ igen vundet indpas i folks hjem, og det hele må gerne kombineres med metaller såsom kobber og guld. En trend, der er på vej op, er fliser i geometriske mønstre på både gulve og vægge.

Det vigtigste er dog ikke, hvad der er in, men at hjemmet fungerer i sin helhed, og at alt i hjemmet har en funktion. Ifølge Tine er der ikke noget ved at have en stue, hvis halvdelen af den ikke bruges. Desuden skal det skal være synligt, at der bor mennesker.

– Alle kan lave noget glamour, et Bo Bedre-look, men det med at få et varmt og hyggeligt hjem, det er jo det, det drejer sig om, fastslår Tine.