Skab personlighed i dit hjem med håndlavede lamper

REKLAME I EBB & FLOW

Betalt artikel

Når man træder ind i dit hjem, kan man så fornemme, at det er dit hjem? Bruger du farver, mønstre og ting i indretningen, som udstråler din personlighed?

Personlig indretning kan være mange ting. Ifølge Susanne Nielsen, som er grundlægger og designer hos det danske belysningsfirma EBB & FLOW, kan håndlavede lamper være med til at udstråle personlighed i et hjem. EBB & FLOW designer dekorativ belysning og er et brand af personlighed. Et brand, som ikke er drevet af mode eller trends, men som drives af personlig stil. Det danske brand designer både lamper i stof, glas, krystal og messing. Alle produceres i en bred vifte af farver og størrelser, så du kan vælge netop den lampe, der fanger dig.

Fokus på det luksuriøse

Især stofskærmene kan være med til at tilføje farver og mønstre til et hjem. Susanne Nielsen udvælger stof i forskellige farver og mønstre, som bruges til at skabe lampeskærme, der enten kan hænge som pendler eller sættes sammen med din favorit lampebase.

– Vi har netop lanceret en ny kollektion af stofskærme, som hylder eksklusive navne fra stofverdenen som Christian Lacroix, Designers Guild og Scion. Synergien af ekstravagance, det legende og det luksuriøse tilføjer tre unikke kvaliteter til kollektionen, som gør stofskærmene til de perfekte partnere til resten af vores lampekollektion. Den nye kollektion består af smukke farver og mønstre, som inviterer foråret indenfor, smiler Susanne.

Lad fantasien bestemme i din indretning

Susanne Nielsen indretter selv sit hjem med vintagefund og andre ting, som afspejler hendes personlighed. EBB & FLOW lamper i forskellige materialer, former og farver pryder forskellige rum og udstråler hver deres side af Susannes personlighed.

– Lampeskærme er ikke anderledes end pyntepuder. Hvis du trænger til fornyelse, kan du skifte lampeskærmen ud med en, der fanger din opmærksomhed, eller du kan flytte rundt på dine lamper. Din lampe kan få nyt liv ved at placere den et nyt sted i dit hjem, og du vil føle, at du får en helt ny lampe ved at sammensætte din lampebase med en ny skærm. Mange af vores lampeskærme kan både bruges til lampebaser og som pendler, hvilket giver dig friheden til at lade fantasien bestemme i din indretning, fortæller Susanne.

Udover den nye kollektion har EBB & FLOW også lampeskærme i ensfarvet velour og andre fortryllende mønstre. Kollektionen er bred for at repræsentere noget for enhver smag. Uanset om du bor i et enkelt eller farverigt hjem, kan du finde en lampe- skærm, som passer perfekt ind hos dig.

For at fuldende den personlige rejse produceres alle EBB & FLOW produkter i hånden i Europa. En proces, som skaber unikke produkter, der fortæller hver deres historie. Stoffet klippes i hånden og tilpasses den enkelte lampeskærm, som fås i fem forskellige størrelser. Ikke to lampeskærme er ens.

Susanne Nielsen designer lamperne med inspiration fra parfumeflasker, smykker og britiske antikmarkeder. Alle produkter er designet med fokus på organiske former, lækre materialer og øje for detaljen. Hvilken lampeskærm udstråler din personlighed?

EBB & FLOW har vundet adskillige internationale designpriser for sine lampedesign.
Se mere på Ebbandflow.com