Hobbii åbner Danmarks største garnbutik i Aalborg

Tekst Pressemeddelse (Hobbii) | Foto stockfoto

Efter en succesfuld åbning af deres første butik i Roskilde, åbner Hobbii nu endnu en butik – denne gang i City Syd i Aalborg. Den 6. februar 2020 åbner dørene til butikken, der med sine 465 kvm bliver Danmarks største garnbutik.

Nordjyderne kan glæde sig til en helt ny garnbutik, når Hobbii i februar 2020 åbner deres anden fysiske butik. Butikken vil, ligesom webshoppen, bære præg af et stort udvalg af garner, opskrifter og tilbehør samt en kompetent og kærlig betjening med kunden i fokus. Butikken vil ligeledes byde på et inspirationsområde, hvor der er mulighed for fordybelse og afslapning med bunkevis af gratis opskrifter – udviklet både af Hobbiis egne designere samt udefrakommende designere. Som en ekstra krølle på halen, vil der også være forskellige arrangementer og kurser i butikken, hvor kunder kan mødes og drage inspiration af hinanden.

En del af City Syd

Butikken bliver en del af det store handelsområde City Syd, og får udsigt til Aalborg Storcenter. Med sine 465 m2 bliver butikken den største garnbutik i Danmark. Alle garnglade kunder i Aalborg og omegn får derfor rig mulighed for at få inspiration samt købe garn og tilbehør i stor stil til billige priser.

Retail Manager hos Hobbii, Joachim Hansen fortæller følgende i en pressemeddelse:

– Vi har længe haft planer om at åbne butikker i Jylland, og Aalborg er for os et fantastisk sted at starte. Valget er faldet på City Syd, da det bugner af liv, glade mennesker og oplevelser – og massere af gratis parkering!

Højt humør og kompetent betjening

Særligt den professionelle betjening og de gode priser er altafgørende for Hobbii, og kendetegner også deres webshop. Samtidig er det essentielt at have et sprudlende humør, så alle kunder får den bedst mulige oplevelse i butikken. Personalet i butikken vil derfor stå klar til at hjælpe dig, uanset om du mangler hjælp til en af deres opskrifter, din egen opskrift eller blot behøver et godt råd – og altid med et smil på læben. Joachim Hansen udtaler videre:

– For os er det vigtigt at kunne tilbyde et miljø, som er trygt og nærværende og hvor man kan spørge om tykt eller tyndt inden for garnverdenen. Vi sætter stor pris på alle som vil lægge vejen forbi os og glæder os til at byde nye som gamle kunder velkommen.

Storstilet åbningsfest

Danmarks største garnbutik åbner d. 6. februar 2020. Det fejrer Hobbii med en storstilet åbningsfest, som varer helt frem til d. 16. februar 2020. Til åbningsfesten vil der være ekstra lange åbningstider, så der er rig mulighed for at gå på opdagelse i de 465 kvm. med garn, opskrifter og tilbehør. Åbningsfesten byder ligeledes på kæmpe åbningsrabatter, goodiebags til de morgenfriske og naturligvis gratis kaffe på kanden.

Hobbii glæder sig til at byde alle kunder velkommen til februar.