Sofiendalskolen udstiller troldekunstværker i SHOPPEN

PRESSEMEDDELELSE: Shoppen

I efterårsferien kan man opleve en udstilling af smukke troldekunstværker lavet af 3. årgang på Sofiendalskolen i Shoppen i City Syd.

 

De kreative elever fra 3. årgang på Sofiendalskolen har de seneste uger været i gang med at skabe deres egen personlige Trolls-figur. Det er der blevet 31 smukke kunstværker ud af, som du i hele uge 42 kan opleve i SHOPPEN i City Syd. I nogle af kunstværkerne gemmer der sig nogle små sedler med beskrivelse af elevens personlige trold.

 

Det er ikke første gang, at SHOPPEN og Sofiendalskolen laver samarbejde. Tilbage i 2016 var der en udstilling i SHOPPEN i forbindelse med Aalborg Bæredygtighedsfestival, hvor eleverne på Sofiendalskolen havde lavet en stor upcycling stoleudstilling med gamle stole, der havde fået et nyt udtryk. ”Vi er så glade for, at vi igen har fået et samarbejde med Sofiendalskolen, og vi er meget imponeret over, hvor flotte kunstværker, der er kommet ud af idéen,” udtaler centerchef Natascha Frost Kjelds.

 

Find udstillingen i SHOPPEN overfor Bogø Sandwich i efterårsferien, hvor der er troldetema i SHOPPEN i forbindelse med den nye Trolls 3 film i biografen.