Kærlighed fra pinde – kvinde til kvinde

PRESSEMEDDELELSE

Der er krig i Europa. Tusindvis af mennesker har mistet hus og hjem, og de har brug for al den hjælp, som de kan få.

Garncafé Madsine og KafféFair er gået sammen om velgørenhedsarrangementet Kærlighed fra pinde – kvinde til kvinde. Her kan du nu blive en del af nødhjælpen på årsdagen for Danmarks besættelse lørdag d. 9. april kl. 11-13 i Eventsalen, Strandvejen 19, 9000 Aalborg. På denne historiske dag står vi sammen og hjælper andre, som ufrivilligt er blevet ofre for krig.

Fokus Folkeoplysning har allerede doneret 10.000 kr. til Røde Kors og deres arbejde i Ukraine, og i det nye samarbejde håber vi på at nå nye højder, så vores strik, fællesskab og velvilje kan blive til hjælp lige der, hvor der er mest brug for det.

 

Team Madsine og KafféFair – dine værter på dagen

Team Madsine står i front på dagen, hvor alle tilmeldte har mulighed for at sælge ud af noget af alt det strik, der måske ikke længere bruges, eller som bare skal videre i den gode sags tjeneste. Er du selv en af dem, hvor alverdens strik bare springer af pindene, så får du her en gylden mulighed for at sælge ud og samtidig støtte Røde Kors-nødhjælp i Ukraine.

Med Team Madsine som tovholdere styres dagen med vanlig kærlig hånd og musik fra Pia Helt, som indtager pladsen ved flyglet og sætter en stemningsfuld ramme om dagen med sange og musik om kærlighed, frihed og fællesskab.

KafféFair sørger for salg af kage, kaffe og te, som enten kan nydes i Eventsalen eller tages med hjem til lørdagshyggen senere på dagen.

I slutningen af arrangementet vil der være lodtrækning mellem alle deltagende – blandt såvel striksælgere som gæster – om mange flotte og uimodståelige præmier.

På dagen går alle indtægter fra entré samt salg af strik, kaffe, te og kage fra Garncafé Madsine og KafféFair ubeskåret til Røde Kors.

Tilmelding til salg af strik

For at være med til sælge det strik, som nu skal videre fra din hånd, skal du melde dig til. Det er ganske gratis, og foregår på www.fokus-folkeoplysning.dk eller via begivenheden på Facebook. På den måde er der sikret en plads til dig og dit strik på dagen.

 

På dagen

Du er særdeles velkommen til at være med på dagen uden, at du sælger ud af dit strik. Her behøves ingen tilmelding. Når du møder op på dagen, som sælger eller blot besøgende, betaler du en symbolsk entré på 50kr., som går ubeskåret til Røde Kors. Denne entrébillet fungerer samtidig som lod i lodtrækningerne mellem mange tillokkende præmier fra både Garncafé Madsine, Madsines samarbejdspartnere, KaffeFair, Yogahuset Aalborg, Keramikken m.m.

Der opfordres til at betale via Mobilepay 287098 på dagen, da denne går direkte til Røde Kors. Ellers kan alle støtte indsamlingen via dette link https://indsamling.rodekors.dk/team/kaerlighed-fra-pinde-kvinde-til-kvinde

Vær med til den særlige stemning

Tag din strikkekurv, dit nuværende projekt – måske endda din gode strikkeven – med, se og prøv de mange skønne strikkedesigns, som er til salg, slå dig ned og spred den gode stemning i Eventsalen.

Lad os i fælles skaberglæde samles i nogle timer for at hjælpe de trængte med noget af det, vi har i overflod. Kærlighed. Fællesskab. Og strik!