Hele seks nye butikker og restauranter åbnet i Shoppen på et halvt år

Reklame | Shoppen

SCHOU BERTELSEN SKO

Shoppen i City Syd har i en lang årrække haft et ry af halvtomt center med kedelige lange hvide gange og få kunder, men nu opleves der stor interesse for at åbne butik i shoppingcentret. Bare det sidste halve år har 6 nye butikker og restauranter set dagens lys i shoppen, hvilket har resulteret i et endnu bredere udvalg af specialbutikker for kunderne

Hvor kernemålgruppen, indtil fornyligt, hovedsagligt var kvinder mellem 25-50 år for størstedelen af Shoppens butikker på nær Elgiganten og Kings & Queens, som også har trukket flere mænd til centret, så henvender Shoppen sig nu også til børnefamilier. Det har været strategisk fra Shoppens side at udvælge butikker, som kan gavne børnefamilien og samtidig spille godt sammen med Nordisk Film Biografen, der har stort fokus på familiefilm.

PARTYLAND

– Med de nye butikker Børnenes Kartel, Partyland, Schou Bertelsen Sko og Intersport Outlet tilbyder vi nu både et stort udvalg af tøj, sko og accessories til mænd, kvinder og børn, vi har sportstøj og udstyr, legetøj, alt til boligen, festtilbehør, elektronik, frisør, biograf og restauranter. Vores kunder kan derfor klare alle indkøb her hos os, og det er noget, vi gennem de seneste 3 år har arbejdet os hen imod, lyder det fra centerchef Natascha Frost Kjelds.

Udover at være med til at skabe en mere fuldendt sammensætning af butikker, der dækker de fleste behov, så har det også været vigtigt for Shoppen at få butikker ind i shoppingcentret, som skiller sig ud fra mængden, og som du ikke ser overalt i bybilledet. At komme ind i en butik som Børnenes Kartel er en helt speciel oplevelse. Legetøjsuniverset indbyder børnene til at komme ind og kigge på de mange forskellige ting og samtidig lege med det, imens de er i butikken. Der er en Brio-bane, der kan leges med, imens mor og far shopper rundt i butikken. Der er et legekøkken, der kan prøves af og leges med, og sådan fortsætter det hele vejen igennem butikken. Børnenes Kartel er i børnehøjde, og medarbejderne står altid klar til at give børnene en speciel oplevelse, når de er i butikken.

BØRNENES KARTEL

Eneste butikker i Nordjylland

Partyland er også en af de helt unikke butikker, som man ikke finder andre steder i Nordjylland. Skal der være fest og farver, så er Partyland uden tvivl stedet at gå hen. Allerede når man kigger ind i butikken ude fra gangen, bliver man mødt af et festfyrværkeri af alle regnbuens farver. Balloner formet som Spiderman, Gurli Gris, Mickey Mouse og mange af de andre elskede børnefigurer pryder væggene hele vejen rundt i butikken. Vil man have lavet sin egen personlige ballon, kan medarbejderne skrive den ønskede tekst på de store heliumballoner med glimmertekst, imens du står der.

Sko er noget af det, der virkelig har manglet i Shoppen i en længere periode. Derfor er shoppingcentret glade for at have fået Schou Bertelsen Sko ind. Den historiske familieejet skobutik, der i dag drives af søstrene Sine og Dida Schou Bertelsen, som er 4. generation siden deres oldefar Bertel Christian Bertelsen åbnede den første butik i Nørresundby i 1905. Butikken har et stort udvalg af sko til hele familien med mærker som Ecco, Tamaris, Skechers, Gabor og Bundgaard. De går meget op i, at størrelse 39 ikke bare er størrelse 39. Den skal passe til foden, og medarbejderne i butikken hjælper med glæde med at finde den rette sko.

Sport har også manglet i Shoppen, siden SPORT24 lukkede i januar 2018. Derfor var det med stor glæde, da Shoppen i november kunne slå dørene op for Danmarks største Intersport Outlet.

– Vi er glade for, at vi har fået Danmarks største Intersport Outlet i Shoppen. Der bliver lagt vægt på, at du skal kunne handle alle de kendte sportsmærker til de skarpeste priser. Hver uge kommer der nye varer i butikken, som du altid kan spare 20-70% på i forhold til vejledende udsalgspriser. Og så er det samtidig en oplevelse at komme ind i den 1300 m2 store butik fyldt med sportstøj og udstyr, udtaler centerchef Natascha Frost Kjelds.

INTERSPORT OUTLET

Lækre restauranter og caféer

Udover de 4 specialbutikker er der også åbnet 2 nye restauranter i Shoppen. I november blev Sunset Boulevard overtaget af den lokale sandwichkæde Bogø Sandwich.

– Der var ingen tvivl, da vi fik tilbuddet om at overtage lokalerne i Shoppen. Vi havde efter sigende længe været savnet i området, og det er kun blevet bekræftet efter, at vi er åbnet. Så vi er rigtig glade for beslutningen. Det er tydeligt, at kunderne allerede kender til os, og de ved, hvad vi tilbyder, så det er kun positivt, det vi bliver mødt af her i Shoppen, udtaler ejer Mario El-Hajj.

På den korte tid, hvor Bogø Sandwich har været i Shoppen, har de allerede leveret mad til flere af Shoppens events, hvilket har været en stor succes. Senest blev der serveret sandwich til BABYtrends og få uger før det leverede de mad til foredrag med Josefine Valentin i Shoppen. Her var der både sandwich fra Bogø Sandwich samt lækker sushi fra Wasabi Sushi, som Mario også står for. Så der er allerede skabt et godt samarbejde mellem Bogø Sandwich og Shoppen.

RESTAURANT TIAN FU
BOGØ SANDWICH

Sidst men ikke mindst er der den senest åbnet restaurant Tian Fu, som allerede fra dag 1 har været godt besøgt. Tian Fu er en familieejet restaurant med rødder fra Kina. Familien kommer fra den sydkinesiske by, Fuzhou. Med denne baggrund er Restaurant Tian Fu en familierestaurant, der er inspireret af kinesiske værdier, og denne autentiske kinesiske stemning oplever man lige så snart, man træder ind i restauranten. Restaurantens speciale er den store aftenbuffet med mere end 20 forskellige kinesiske retter, et stort udvalg af sushi og mongolian barbecue. Der anvendes friske råvarer, som skal sikre kvaliteten og kokkene er udlært i Kina, som skal sikre den autentiske smag.

– Vi vil rigtig gerne have en attraktiv fordeling af butikker og restauranter i Shoppen. Især efter Nordisk Film Biografer åbnede for nu 3 år siden, ser vi det som en fordel at have et alsidigt udvalg inden for madoplevelser. Mange aalborgensere kombinerer sin biograftur med en hyggelig aften ude at spise, og her byder vi nu både på sandwich, salater mm på Bogø Sandwich, tapas og andre lækre retter på Kochs Kaffebar, de populære burgere på Holy Cow samt sushi og kinesiske retter på buffeten hos Tian Fu, udtaler center- chef Natascha Frost Kjelds.

Selvom der er sket meget det seneste halve år, er Shoppen ikke færdig endnu. Der arbejdes på et nyt koncept til Shoppens 1. sal, og derudover bliver der hele tiden arbejdet på at skabe en bedre oplevelse for kunderne i shoppingcentret blandt andet gennem de mange events, der løbende bliver afholdt. Du kan følge med på Shoppens Facebookside og Instagramprofil og holde dig opdateret om, hvad der sker.

Shoppen
Vandmanden 5
9200 Aalborg
Telefon: 41 24 27 11
shoppen-aalborg.dk