N.O. JENSEN A/S – Aalborg-bilforhandler fejrer 80 års jubilæum

REKLAME I N.O. JENSEN

Annonce – Gennem 80 år har den familieejede bilforhandler på Hattemagervej leveret køreglæde til nordjyderne. En historik som i den grad skyldes loyale og trofaste kunder, men også en forretning som rent ledelses- og udviklingsmæssigt er fulgt med tiden

Da Niels Olav Jensen tilbage i 1939 udlevede sin drøm om at sælge og servicere motorcykler, var det ikke til at vide at forretningen her 80 år senere, ville være en af Nordjyllands største bilforhandlere. Med knap 60 ansatte fordelt på 2 adresser, og med et årlig salg på over 2.000 biler er navnet N.O. Jensen A/S for alvor slået fast hos nordjyderne.

I dag indehaves virksomheden af Søren og Lars Bohl, som er børnebørn til stifter Niels Olav Jensen. Allerede som ganske unge havde de deres gang i morfaderens forretning og værksted. Det har ganske givet været startskuddet til at skabe den interesse hos de to, som senere førte til at, brødrene i 1993 købte virksomheden af deres morfar.

En udpræget høj tilfredshed hos kunder og medarbejdere har i alle årene været det centrale omdrejningspunkt for virksomhedens eksistens og succes. Gennem årene har man oparbejdet et solidt kartotek af loyale og trofaste kunder, som er kommet i forretningen helt tilbage til dengang, hvor N.O. Jensen selv var at finde i den daglige drift.

Seneste 25 års udvikling

N.O. Jensen A/S har siden 1975 forhandlet Mazda, så bilmærket var allerede ved overdragelsen solidt forankret i forretningen. I årene efter overtagelsen udvikles forretningen hastigt, og man udvider i 1996 med forhandlingen af Suzuki i Aalborg. Med denne udvidelse foretages også sammenlægning af bygningerne på Hattemagervej 14 og 16.

Virksomheden vokser og udvides i kraft med, at tilgangen af kunder stiger, og det gør antallet af medarbejdere også. Fra at være en lille enkeltmandsvirksomhed har virksomheden i 1998 godt 28 ansatte mod virksomhedens i dag knap 60 medarbejdere. Udviklingen står naturligvis ikke stille, så i 2011 tilføjes også forhandlingen af det fremadstormende bilmærke Hyundai. Dertil har man for nyligt modtaget Børsens Gazelle vækstpris og udvidet med bygninger på Gertrud Rasks Vej i Gug.

Fremtiden byder uden tvivl på nye spændende udfordringer, og udviklingen peger mod en grøn omstilling, med fokus på el-, hybrid- og brintbiler. En omstilling som både kræver effektivisering, faglig udvikling af medarbejdere og en sikring af sortimentet for at imødekomme den stigende efterspørgsel og interesse for dette område.

Derfor har det forestående jubilæum også en stor betydning for de to indehavere. At kunne videreføre og udvikle deres morfars livsværk og samtidig skabe et solidt fundament for de medarbejdere, der hver dag er med til at holde hjulene i gang på Hattemagervej, er på godt nordjysk ’ikke så ringe endda’.

Udvikling og ledelse

Gennem årene har brødrene samarbejdet omkring den daglige ledelse, anført af Søren som administrerende direktør, og Lars i positionen som værkfører. Samarbejdet har ført virksomheden til det, den er i dag, og for at sikre den positive udvikling virksomheden befandt sig i, valgte man i 2017 at udvide lederstaben yderligere.

Med ansættelsen af Heine R. Hansen som direktør for N.O. Jensen A/S i december 2017, har man skabt et solidt fundament til fremtidens udvikling i branchen.

Kultur og succes

At N.O. Jensen A/S har eksisteret i 80 år handler ikke kun om god ledelse. Det handler også om de rette medarbejdere og den kultur, der eksisterer i virksomheden. Blandt medarbejderne er der altid plads til den sædvanlige værkstedshumor og et smil på læben, og her samarbejder og hjælper man hinanden. At det er en arbejdsplads, som også holder på medarbejderne, taler sit eget sprog. Gennem de seneste 3 år har man fejret adskillige medarbejderjubilæer med alt lige fra 10 til 40 års anciennitet.

Ikke mindre end 7 medarbejdere har haft N.O. Jensen A/S som arbejdsplads gennem mere end 20 år, og kan tale med om den udvikling man har oplevet siden slutningen af 90’erne og til i dag. Jo, det ’gamle’ bilhus på Hattemagervej kan skam stadig. Det er til stadighed en stab af positive og engagerede medarbejdere, du møder i indskrivning, salg eller hvor du henvender dig.

Jubilæumsfejring

Den 80 år flotte historik skal naturligvis fejres, og det gør man med reception d. 3. maj, efterfulgt af et stort åbent hus d. 4. -5. maj, hvor man også fejrer Søren og Lars Bohl’s 25 års jubilæum som indehavere af virksomheden. Her håber N.O. Jensen A/S at se både nuværende og tidligere kunder, familie og venner samt samarbejdspartnere og leverandører.

I den weekend byder N.O. Jensen A/S på jazzmusik, vin- og gin (prøvesmagning). Claus Holm og Ædedolken Lang kigger forbi med lækkert mad – og her er en pølsevogn til at supplere til de, der er ekstra sultne. Bridgestone, Saphe, Dinitrol, Sigurd Müller Vinhandel og mange andre, gæster også forretningen i løbet af weekenden med gode tilbud på deres produkter, ligesom der vil være besøg af flere af vores bilmærke-klubber.

Du må endelig tage børn og/eller børnebørn med, for om søndagen er der fuld skrue på aktiviteterne til de yngre. Kalles Trommeshow fra Ramasjang gæster N.O. Jensen A/S, og ungerne kan få en fin ballonfigur og ansigtsmaling – eller måske snuppe en tur på hoppeborgen, som er til rådighed hele weekenden.

Har du lyst til at kigge forbi og ønske tillykke, så afholdes der reception fredag d. 3. maj fra kl. 14. N.O. Jensen A/S er vært ved en bid mundgodt og et glas vin dertil.

KOM TIL STOR FAMILIE FEJRING I WEEKENDEN 3. – 5. MAJ

Der er bl.a. reception fredag 3. maj fra kl. 14. N.O. Jensen A/S er vært ved lidt mundgodt og et glas vin.

MØD i løbet af weeekenden kokken Claus Holm, Ædedolken Lang, Sigurd Müller Vinhandel, Kalles Trommeshow fra Ramasjang, Saphe, Bridgestone og mange andre.

N.O. Jensen A/S
Hattemagervej 16, 9000 Aalborg
Telefon: 96 31 66 66
www.no-jensen.dk