GRATIS og unik oplevelse – Debutkoncert med rytmisk vokalgruppe og beatbox

PRESSEMEDDELELSE, Det Jyske Musikkonservatorium

Sanger og kordirigent Jasmin Rose debuterer fra Det Jyske Musikkonservatoriums solistklasse med

Debutkoncert fredag d. 12. november kl. 20.30 i Rytmisk Sal, Musikkens Hus i Aalborg

Jasmin Rose beskriver selv sin debutkoncert som en magisk og mystisk rejse, med historier om liv og kærlighed – fortalt af en vokalgruppe på syv sangere under ledelse af Jasmin og understøttet af beatbox-legenden RoxorLoops.

”En koncert for alle, der holder af popmusik iblandet toner af nordisk og mellemøstlig folkemusik og som elsker vokalmusik og improvisation”, siger Jasmin Rose.

Fra musical over grandprix til musikkonservatoriet

Jasmin Rose er født i London og opvokset i Nordsjælland med en engelske far og en dansk mor. Hendes passion for musik og for at optræde startede allerede som 4-årig, da hun oplevede musicalen “Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat”. Op gennem hele sin skoletid har hun arbejdet med sang og teater.

Jasmin Rose har en musical performer-uddannelse fra London School of Musical Theatre og har senest medvirket i musicalen ”Jesus Christ Superstar” i Tivolis Koncertsal. De senere år har hun dog især fokuseret på a cappella vokalmusik. Hun har været en del af vokalgruppen Dopplers og har aktuelt et duoprojekt med beatboxeren RoxorLoops, som også er hendes kæreste. Sammen optrådte de ved dansk melodigrandprix i 2020 med sangen ”Human”.

Siden 2016 har Jasmin Rose studeret Rytmisk Sang og Korledelse ved Det Jyske Musikkonservatoriums afdeling i Aalborg. Sideløbende har hun arbejdet som korleder, sanglærer og udøvende kunstner. Hun har stor erfaring med at lede forskellige kor, fra gospelkor over rytmiske vokalgrupper til pensionistkor. Som korsanger har hun bl.a. optrådt med Bobby McFerrin og ved TV2’s store Juleshow. Jasmin skriver også selv musik til kor og vandt i 2016 ”Syng Komponist” for satsen ”Broken Heart”. Hun har skrevet en del andre originale korsatser, hvoraf to kan høres på Spotify eller iTunes.

Jasmin Rose har studeret korledelse hos professor Jim Daus Hjernøe på RAMA Vocalcenter ved Det Jyske Musikkonservatorium i Aalborg, et af verdens førende centre for rytmisk korledelse. Hun afslutter nu studierne med debutkoncert fra solistklassen, det højeste niveau ved konservatoriet.

RAMA Vocal Center bliver hvert år opsøgt af korledere fra hele verden, både til centrets ordinære uddannelser og til efteruddannelseskurser.