Det vidste du ikke om AKKC’s mødelokaler

reklame I AKKC

2 eller 2000? Der er plads til alle!

AKKC lægger ofte hus til store arrangementer. Men vidste du, at de også har en 1. og 2. sal med mindre, lyse og hyggelige mødelokaler, som du kan leje til dit næste møde? AKKC er et fleksibelt hus, og derfor tilbyder de mødelokaler i mange forskel- lige størrelser.

Tech i top

I de mindre mødelokaler tilbyder AKKC fri anvendelse af udstyr til videokonferencer og online-/hybridmøder uden ekstra beregning. De sørger for, at det hele virker, som det skal, inden dit møde går i gang. Du kan selvfølgelig også ønske at have en tekniker tilstede under mødet.

Fantastisk forplejning

Forplejning er essentielt på lange mødedage. Derfor tilbyder AKKC konference- og mødepakker, hvor forplejning er inkluderet i prisen. Her vil et kommende buffetområde på 1. sal byde på mad, drikke og andre lækkerier fra Restaurant AKKC by Mest.

Varm velkomst

AKKC er altid behjælpelige med udviklingen og planlægningen af dit møde. Deres dynamiske velkomstteam vil også stå klar til at tage imod dig og sørge for, at du bliver henvist til det rette mødelokale.

Bæredygtige rammer

AKKC er certificeret efter DNV GL’s verdensmåls-certificering og internationale standard ISO 20121 for bæredygtige events. Derfor tænker de altid i bæredygtige løsninger. Det gør de også hos Restaurant AKKC by MEST, som bestræber sig på at lave alt mad fra bunden og med fokus på økologi.

 

Tanja, Mette, Svala, Susanne og Marie fra AKKC’s møde- og kongresafdeling

 

KONTAKT AKKC ́S

MØDE- OG KONGRESAFDELING

Aalborg Kongres & Kultur Center

Europa Plads 4

9000 Aalborg

Tlf.: + 45 9935 5555

Mail: akkc@akkc.dk

www.akkc.dk_moeder