Anmeldelse: Slutty Mary – Linda P’s oneman-show om selvaccept og dating

Tekst Kirstine Marie Nielsen og Foto AKKC

 

 

Linda P’s onemanshow “Slutty Mary”, blev opført på Aalborg Kultur og Kongrescenter d. 18. april, hvor publikum blev taget med på en personlig og, til tider, tåkrummende rejse gennem emner som selvindsigt, morskab, og fejring af kvindelighed i alle dens former.

Scenen var smukt indrammet af hvide stofstykker med lys, hvilket skabte en stjerneeffekt, der gav en intim atmosfære i salen. Linda P, iført en simpel sort t-shirt og sorte leggings, med en rodet knold, trådte ind på scenen til lyden af en høj bas, og fra det øjeblik hun indtog rummet, greb hun publikums opmærksomhed og holdt den fast hele vejen igennem.

I løbet af forestillingen berørte Linda P en række følsomme emner. Hun dykkede ned i sin egen refleksion over sin nye “morkrop”, og udforskede processen med at acceptere ikke at kunne date på samme måde som før. Forholdet til hendes eksmand blev også udforsket med ærlighed og dybde, hvor hendes datter Nanna blev nævnt som en kilde til både glæde og udfordringer.

Et særligt fokuspunkt i forestillingen var overskriften “Slutty Mary”, der refererer til en ældre kvinde i Lindas’ gamle nabolag Boulevarden i København. Da hun en dag mødte kvinden, blev en samtale om synet på kvindekroppen, selvopfattelse og selvrepræsentation en spirende start på Linda P’s nye show.

Det særlige ved dette var, at kvinden beskrev sig selv som en kvinde, der drak tomatjuice og tilfredsstillede mænd, hvor Linda P stod tilbage med tanken “Vi kaldte hende sgu da altid bare Slutty Mary”. Gennem dette ikoniske navn udforskede Linda P ideen om selvaccept og frigørelse fra samfundets forventninger og fordømmelse.

Som sædvanligt var Linda P ikke bange for at udfordre grænser og bevæge sig under bæltestedet. Hendes beskrivelse af en uheldig aften ude med vennen Jeppe fik publikum til både at grine og krumme tæer i sympati. En aften i byen med champagne og østers, endte med mavekramper, toiletbesøg og et opkald til alarmcentralen – det var ingen hemmelighed, at der ikke kom nogle mænd på krogen den aften.

Forestillingen kulminerede i en kæmpe festscene, hvor Linda P omfavnede sin kvindelighed og fejrede sig selv fuldt ud. Med rødvin i hånden og t-shirten svingende over hovedet, viste hun en ægte sejr over selvfordømmelse og en fuld accept af sig selv og sin krop.

“Slutty Mary” formåede at balancere mellem alvor og humor på en måde, der gjorde det til en tankevækkende oplevelse for publikum. Her gjorde Linda P’s autentiske tilgang og ærlighed det let for publikum at forbinde sig med hende og hendes historie.

Alt i alt var “Slutty Mary” ikke blot et comedyshow, men en rejse gennem menneskets kompleksitet, selvaccept og fejring af livet i dets fulde omfang. Linda P formåede at skabe et rum, hvor publikum kunne reflektere over deres eget liv, samtidig med at de blev underholdt af hendes historie.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*