Det perfekte arbejdstøj

Foto af engelbert strauss

Sponsoreret artikel

Efteråret er over os, men før vi ved af det, er vinteren og frostgraderne kommet. For alle der har udendørsarbejde, betyder det, at man skal have noget varmt og fleksibelt tøj på, som både holder en varm og tør, men også giver mulighed for at udføre sit arbejde.

Håndværkere, mekanikere og andre der kan have udendørs arbejde er afhængige af, at deres arbejdstøj gør dem i stand til at kunne udføre deres arbejde, samtidig med, at de kan holde varmen. Netop derfor er fleece tøj rigtigt populært, da det både er behageligt at have på, og samtidig giver din krop mulighed for at ”ånde”. Firmaet engelbert strauss er kendt for at lave denne type arbejdstøj, og de har bl.a. udviklet en helt ny serie, som hedder Fibertwin. Her har de kombineret et sportsligt og moderne udseende med funktionalitet, som både giver den optimale isolering, er vandafvisende og ikke mindst slidstærkt til både mænd og kvinder. Derudover har de udviklet variationer af deres arbejdstøj til alt efter om det er blæsende og vådt til frost og sne, som bl.a. ved at have tykkere isolering og bedre luftcirkulation i produkterne.

Funktionelle arbejdssko

Ligesom med overtøj og bukser, er det også vigtigt at have nogle sikre og behagelige arbejdssko. At vælge de rigtige arbejdssko kan faktisk resultere i, at man undgår skader, og derfor har arbejdstilsynet også lavet nogle krav til hvordan arbejdssko skal være og hvad de skal kunne modstå. Nogle af kravene til sikkerhedssko:

  • Skal yde beskyttelse og ikke medføre unødige gener.
  • Skal være CE-mærket
  • Skal kunne modstå kraftige slag

Derudover er der også nogle ekstra efterspurgte egenskaber til arbejdssko, som bl.a. er, at der skal være værnesål, for at undgå at få søm, glasskår og lignende i foden, skridhæmmende, kemikaliebestandigt og brandhæmmende. Flere af disse egenskaber kan man bl.a. også se i engelbert strauss kollektion, som igen kombinerer gode egenskaber, et flot design og behagelig pasform. Derudover har deres sko været igennem en lang udviklingsfase for at sikre, at skoene faktisk virker i det miljø, som de er udviklet til.