Der bygges omkring os

Boligklumme | Sydbank Aalborg

Sponsoreret af Sydbank Aalborg

Sydbank Aalborg er for nylig flyttet i nye lokaler på Østre Havnepromenade 26, Aalborg – Og her bygges i bogstavelig forstand omkring os. Hele arealet på østhavnen er udlagt til boliger og erhverv og det betyder, at der de kommende år, vil blive opført ca. 1400 boliger alene i dette område – Herudover kommer projekter som eksempelvis “Spritten” og Stigsborg Brygge og også her er det primært boliger der opføres

Udbuddet af muligheder har aldrig været større, når det kommer til valg af bolig (lejlighed, villa, selvbyg, projektkøb, renovering, nøglefærdigt nybyggeri ect.) og finansieringsmuligheder, er alternativerne mange. Så hvordan kommer du igennem et boligkøb, med vished om, at du har styr på alle detaljerne?

Tag Sydbank med fra start

Et boligkøb bør starte med en god og fornuftig snak med banken, hvor vi sammen afklarer din/jeres økonomiske rammer og fremtidige planer inden du/I for alvor går i gang med at finde drømmeboligen. Så falder du/I ikke for en bolig, som senere viser sig at være for dyr.

I Sydbank Aalborg er et møde omkring boligfinansiering ikke kun en snak om tal, men i lige så høj grad et møde hvor drømme, fremtidsplaner og tryghed er omdrejningspunktet.

Vælg den rigtige finansiering

I junglen af finansieringsløsninger, er det vigtigt at have en ting for øje; Den løsning du/I vælger skal passe til din/jeres økonomi – Alt efter om det er et køb af ejendom, projektkøb eller byggeri er der mange måder at finansiere købet på.

Som udgangspunkt finansieres en helårsbolig med 80% kreditforeningslån, op til 15% banklån og egenfinansiering/opsparing på minimum 5% af købsprisen.
 Hvor trenden de seneste år har været variabelt forrentede lån, populært kaldet flexlån, er der flere og flere der vælger den faste rente når de skal finansiere deres bolig.

Realkreditlån eller prioritetslån?

Som nævnt kan du finansiere de første 80% via enten realkreditlån eller prioritetslån. Realkreditlånet er den traditionelle løsning, der er kendetegnet ved en lav rente, men et godt alternativ, hvis du/I er til variabel rente, er et Sydbank prioritetslån – et banklån, der kan udfordre realkreditlånene på både fleksibilitet og pris. Vi er blevet bedre til at spare op. Da renten lige nu er historisk lav, får privatpersoner ikke synderligt meget ud af opsparingerne, men det ændrer prioritetslånet på, da det kombineres med en indlånskonto med højere rente end normalt. Faktisk tilsvarende den rente du/I betaler på lånet. Som oftest laves prioritetslånet i kombination med et realkreditlån, så den samlede finansieringsløsning er tilpasset din/jeres økonomi.

Kom ind og få en snak med os.

I Sydbank Aalborg gør vi alt for at give dig den bedste service og de bedste løsninger, der passer til dine behov. Og vi har som mål, at du får stor værdi af dit samarbejde med os.

Book et møde med en af vores dygtige rådgivere og se hvad vi kan gøre for dig. Aalborg@sydbank.dk – Telefon: 74 37 72 40.