De bedste tips til en god sommer i Danmark

Reklame

Artiklen er udarbejdet i samarbejde med Skobox.dk og kan indeholde betalte links.

Der er nu ikke noget som en rigtig god, dansk sommer. Det kan bare noget. Er vejret til det, er det ingen skam at blive hjemme og nyde de mange solskinstimer i Costa del Baghave. Her i artiklen kommer vi ind på de bedste tips til en rigtig solid sommer i Danmark.

Lån et sommerhus

Er du ikke selv velsignet med et lækkert sommerhus, har du måske mulighed for at låne et. Hvad er forskellen virkelig på et hus ved kysten her i Danmark og så langt ude på landet i Italien? 1600 km motorvej og massevis af timer, der skal fordøjes. Herhjemme har vi en skøn natur med frodige enge, der kan traves tynde i et par lækre Rieker støvler. Det gælder om at have det rette fodtøj til sådanne ture.

Det danske klima er ideelt til mindre børn, der helst ikke skal have det for varmt. Du kan sagtens komme ud for +30 grader i udlandet, hvilket bliver en tand for varmt til børn. Derfor er det oplagt med et sommerhus i det danske, hvis du har mulighed for at låne et af venner og bekendte eller naturligvis leje et til en fornuftig pris. Så får du mere tid til familien, da du ikke skal køre eller flyve i mange timer.

Gør brug af alle de mange forlystelsesparker

I Danmark findes der rigtig mange forskellige forlystelsesparker. De er spredt i hele landet, og der er virkelig noget for en bred smag til børn og voksne i alle aldre. Her kan blandt andet nævnes Djurs Sommerland, Bakken, Tivoli, Friheden, Jesperhus, Lalandia og mange flere. Steder som Lalandia kan man bo i hytter – og dem er der nogle stykker af fordelt i hele landet.

Er I mere til natur og dyr, er der selvfølgelig også de mange zoos, dyreparker og slotte, som er værd at besøge. Danmark har et mangfoldigt tilbud til såvel danskere som turister, der gerne vil nyde den gode sommer i det danske. Smukt, grønt og blomstrende.

Sidst, men ikke mindst skal vi da nævne en tur til nogle af de mange øer, vi har i landet. En cykelferie på Samsø er noget af det mest fantastiske, man bare skal unde sig selv og sin familie. Her får man frisk luft i lungerne og masser af god motion. Og ej at forglemme Bornholm, der virkelig er noget ganske særligt.