Populær skjald underholder på torvet i Blokhus

Tekst Pm og redaktionen | Foto Presse

På torsdag den 25. juli kan publikum glæde sig til en forførende sommerkoncert, når den folkekære stjernekomet Hjalmer igen optræder til de populære torsdagskoncerter på torvet i Blokhus.

Mange tusinde glade feriegæster rockede med, da Michael Learns To Rock sidste torsdag gæstede Blokhus. På torsdag er der lagt op til endnu en fest, når den unge charmør Hjalmer med det velkendte efternavn Larsen, træder på scenen på Blokhus Torv.

Et glædeligt gensyn

Det er ikke første gang Hjalmer optræder i Blokhus. Sidste sommer spillede den unge stjerne på byens smukke scene, hvor han fortryllede publikum med sit nærvær og publikumstække. Hans passion for musikken ramte langt udover scenekanten, og hans brede smil og glimt i øjet, vandt med sikkerhed mange pigers hjerter denne smukke sommeraften.

Arrangørende bag ”Musik i sommerlandet” var derfor ikke i tvivl da årets program skulle sammensættes.

– Efter sidste års optræden var Hjalmer selvskrevet, og vi glæder os utroligt meget til at se hvilken musikalskudvikling den unge stjerne har gennemgået det seneste år, udtaler Karl Korfits musikansvarlig for Torvekoncerterne i Blokhus og forsætter. – Hjalmer er blevet et kendt ansigt som blandt andet har spillet på årets Roskilde festival og et utal af gange på landsdækkende TV, så vi forventer mange dedikerede fans til koncerten.

Årets navn

Det unge stjerneskud, der blandt andet har vundet titlen som ”Årets nye navn” til Zulu Awards, er godt i gang med at charmere sig ind på livet af danskerne, med varme og klassiske popsange om flygtig kærlighed og ungdommens udfordringer. Teksterne er alle relaterbare, og han formår at ramme en bred fanskare på trods af de ungdommelige emner.
Hjalmer slog for alvor igennem i 2017 med debutsinglen ”Hjem Til En Anden”, og siden da har den unge fynbo optrådt på en række festivaler, været på turné og så kan han prale af flere end 10 millioner afspilninger på Spotify.

Cool cash og sikkerhed

Grundet spidsbelastning på mobilnettet i forbindelse med torsdagskoncerterne, opfordrer arrangørende publikum til at medbringe kontanter.

– Når så mange mennesker er samlet på et mindre areal, kan mobildækningen være svingende. Dette besværliggør betaling med Mobilepay og betalingskort. Vi arbejder på bedre dankortløsning men vil samtidig gerne opfordre koncertgæsterne til at medbringe cool cash, udtaler Karl Korfits på vegne af arbejdsgruppen.

– Desuden vil vi af sikkerhedsmæssige grunde, opfordre folk til kun at placere klapstole bagerst på Torvet, da klapstole midt på det fyldte torv virker som snublefælder for andre koncertgæster, afslutter Karl Korfits.

Opvarmning

Opvarmningsbandet til Hjalmer er festbandet Back, som spiller musik fra de sidste 4 årtier. Deres
repertoire er bredt og byder på alt fra ”De første kærester på månen” til ” Have you ever seen the rain”.
Drengene fra Back on Track går på Torvescenen kl. 19.00 og Hjalmer kl. 20.30.