BoxTown udvider

Det alsidige oplevelsesmarked BoxTown har netop meldt ud at de i samarbejde med bygherre Enggard udvider. BoxTown får adgang til den tidligere kantinebygning inde på pladsen for de gamle spritfabrikker, indtil byggeprocessen for Cloud City opstartes. Bygningen er over 500 kvm2 og giver mulighed for store indendørs arrangementer.

Ideen med BoxTown er at promovere fødevarekultur og bæredygtighed med fokus på lokale landmænd og fødevarer, dyrevelfærd, streetfood, historiefortælling samt rådgivning for besøgende. Markedet står også bag mange spændende events, arrangementer og initiativer. Med den nye udvidelse får BoxTown endnu mere plads at boltre sig på.

Kathrine Skovsgaard, der er co-founder af BoxTown, udtaler

– Jeg kan næsten ikke få armene ned! Her vil vi facilitere alt fra torvedag med et endnu bredere udvalg fra gårdene, loppemarkeder, mindre koncerter, udstillinger, opvisninger, private ønsker og meget mere.

Omkring bygningen får BoxTown et dobbelt så stort udendørsareal. Desuden åbnes også snart Iværksætterboxen, hvilket betyder at BoxTown bliver fire gange så stort, som det er nu.

– Vi vælter i henvendelser fra private såvel som erhverv, som ønsker at være en del af den bæredygtige forankring. Nu kan vi meget bedre favne flere interesser og endda sikre mere forankring, fortæller Kathrine Skovsgaard.

IværksætterBoxen

Kathrine Skovsgaard, der tidligere har stået bag Byens Rum, har længe haft et ønske om et lignende kontorfællesskab, hvilket er blevet muligt med udvidelsen IværksætterBoxen.

IværksætterBoxen bliver et hus, hvor iværksættere, studerende og andre ildsjæle kan komme ind og få lov til at udtrykke sig. Her kan kreativiteten blomstre og udvikle sig, og forskellige personligheder kan mødes og sparre.

Huset bliver til både studerende med projekter, ildsjæle med kreative ideer, iværksættere, foreninger og mindre virksomheder. IværksætterBoxen er placeret på Strandvejen 20 og kommer til at bestå af 10-15 lukkede kontorer og fem åbne, der giver plads til både sparring, projektudvikling og arbejdsro.

For at komme i betragtning til et lejemål bedes man sende en mail til info@boxtown.dk ( “IværksætterBoxen” i emnefelt) med oplysninger om dig selv, hvad du vil arbejde med, hvor langt du er, samt hvad du gerne vil bruge huset til – og hvor meget.