Attraktiv bydel med nye spændende boligtyper

REKLAME | HIMMERLAND BOLIGFORENING

Betalt artikel

I det østlige Aalborg er der de seneste år investeret milliarder af kroner. Nye boliger, nye butikker, nye restauranter og et nyt supersygehus. Med disse mange investeringer kommer nye muligheder, og inden for lejeboligmarkedet er der mange gode nyheder

Vi zoomer ind på to helt særlige boligkoncepter, som Himmerland Boligforening har på Fyrkildevej. Det ene henvender sig til selvstændige og iværksættere, hvor man foruden en lækker familiebolig får sit helt eget erhvervslokale. Det andet koncept sætter fokus på det moderne seniorliv – tagboliger med udsigt og fællesfaciliteter ud over det sædvanlige.

Moderne erhvervsbolig med mange muligheder

På Fyrkildevej er der i alt fem nye erhvervsboliger forbundet på et strøg. Placeringen er lige mellem Sundheds- og Kvartershuset og Kulturhuset Trekanten – med andre ord et område, hvor der hver dag færdes rigtigt mange potentielle kunder.

I direkte sammenhæng med lejligheden får du et erhvervslokale på ca. 35 m2 med mange indretningsmuligheder. Herfra kan du drive din virksomhed. Måske det er et konsulentkontor, en webshop, en fodterapeut, et kunstgalleri eller noget helt femte. Den eneste regel er, at du ikke må håndtere fødevarer.

Derudover er det faktisk kun din fantasi, der er en eventuel begrænsning for udfoldelserne.

En erhvervsbolig giver dig en hverdag med frihed og fleksibilitet i arbejdslivet. Du kan veksle mellem arbejde og privatliv – og dermed tilrettelægge hverdagen, som du foretrækker den. Ønsker du at drive en forretning med faste åbningstider, kan du vælge det, ligesom en hverdag med flydende arbejdstider fint kan lade sig gøre her.

Huslejen starter fra 7.655 kr. for lejligheden og 2.713 kr. ekskl. moms for erhvervslokalet. Både husleje og erhvervsleje ligger på et attraktivt niveau sammenlignet med markedet i Aalborg.

Erhvervsboligerne

Seniorboliger med rum til fællesskab

Også i 2021 præsenterede Himmerland Boligforening 20 seniorboliger med et andet tilsnit end tidligere set. De er nemlig bygget oven på tre eksisterende boligblokke, hvilket sikrer en bolig med luft og ikke mindst rigtig god udsigt.

De 20 boliger er alle bygget til personer på 50+ uden hjemmeboende børn. Du kan vælge mellem to- og treværelses lejligheder på 80 til 98 m2 i moderne indretning – og med en række ekstraordinære faciliteter, som du deler med de 19 naboer. Her er tale om et stort fællesrum med både køkken, spiseplads og bløde møbler, hvor man samles for at nyde livets små og store fortræffeligheder i fællesskab med andre. Derudover er der to vinterhaver, som skaber et rum mellem ude og inde, og som forlænger årstidernes gode vejr. Som beboer i en af de nye seniorboliger får du ingen stor have at skulle holde styr på, men til gengæld er der mulighed for at få – eller vedligeholde – grønne fingre i et plantebed i vinterhaven.

I disse boliger kan du selv tilvælge fællesskab i det omfang, du har lyst. En lukket dør bliver naturligvis respekteret, og i lejligheden er der alt, hvad du har brug for. Men med fri adgang til fælleslokalerne har du mulighed for et ekstra pift af fællesskab, hvor du kan tilvælge, hvad der gør livet lidt sjovere. En tv-aften? En fællesspisning? En rødvinssmagning? Det finder du ud af sammen med de øvrige beboere.

Seniorboligerne

Boliger med et højt serviceniveau

Hvad enten du er på udkig efter en bolig til dig og dit firma eller en seniorbolig med ekstra fællesfaciliteter, kan du finde det hos Himmerland Boligforening.

På Fyrkildevej er du placeret tæt på Himmerland Service Kildeparken. Her finder du et team af ejendomsfunktionærer, som står klar til at hjælpe med stort og småt. Hvis vandhanen drypper eller døren binder, så slipper du for besværet. Du ringer blot og aftaler en tid – så hjælper de.