Moderne og klassiske trævarer til folkets hjem gennem generationer

Reklame | Trævarefabrikernes Udsalg

Betalt artikel

Der er ingen tvivl om, at man er i gode hænder, når man besøger Trævarefabrikernes Udsalg på Boulevarden. De er eksperter på trævareområdet og sætter
 en ære i at vejlede og rådgive kunderne grundigt

Trævarefabrikernes Udsalg i Aalborg har ligget på hjørnet af Boulevarden og Louisegade i 42 år. Beliggenheden er lidt gemt udenfor Aalborgs strøggader. Den trafikale situation i midtbyen har gennem årerne ændret sig en del – men på trods af det, finder kunderne alligevel vej til butikken med de mange trævarer i den røde bygning på hjørnet. Da Elna Duncker Lange og hendes mand Henrik Lange overtog butikken i 2016 efter 36 år med den samme, tidligere franchisetager, trængte lokalerne kraftigt til et upbrush og efter en stor istandsættelse emmer butikken nu af inspiration, hygge og trævarer i alle afskygninger.

– Det er vigtigt for mig, at kunderne får en god oplevelse i butikken. At de får råd og vejledning i købsprocessen. Og vi er VILDE med at dele ud af vores mangeårige erfaring med træprodukter, siger Elna, som selv startede sin karriere hos Trævarefabrikernes Udsalg i Årrhus i 1996.

Træprodukter til nordjyderne gennem generationer

Trævarefabrikernes Udsalg har gennem generationer leveret gode, solide og moderne trævarer til nordjyderne. Faktisk til hele landet. Med ni butikker fordelt over hele landet og en webshop, som er åben hele døgnet, har alle mulighed for at blive forsynet med klassiske trævarer. Trævarefabrikernes Udsalg har eksisteret siden 1933, hvor den første butik åbnede i hjertet af Aarhus. Sidenhen er hele landet blevet beriget med trævarebutikker. Butikken her i Aalborg åbnede i 1980.

Opbevaring, opbevaring, opbevaring – og en masse andet til hjemmet

– Vores spidskompetence er opbevaringsmøbler. KUBIK reolen har vi solgt siden 1974 – i dag findes den i 11 standardfarver, 4 træsorter og et væld af varianter, siger Elna.

Udover de klassiske trævarer, som ABC reoler, bogkasser, borde, taburetter, – som mange forbinder Trævarefabrikernes Udsalg med – findes også køkkengrej, trælegetøj og meget andet til hjemmet.

– Egentlig overrasker det ret mange kunder, at butikken er fyldt med mange andre produkter også. Vi har både kurve, brugskunst og masser af inspiration for alle aldersgrupper, fortæller Elna og Maja, som er ansat i butikken, supplerer:

– Ofte hører vi kunder i butikken sige: ’Ej, hvor har I mange flotte ting – Sikke en lækker butik, I har – Jeg har lyst til, at købe det hele – Her er så hyggeligt’. Vores kunder er glade for butikken.

Webshoppen bliver håndteret af butikken

Rigtig mange kunder handler i Trævarefabrikernes Udsalgs online webshop (www.traevarer.dk).

– Vi er lykkelige for, at vi har en online shop – særligt i corona-nedlukningen betød det, at vi kunne servicere alle vores kunder på afstand, siger Elna og fortsætter:

– Webshoppen håndteres af vores fysiske butik. Ordren tikker ind i butikkens indbakke og er der tvivl om en ordre, så ringer vi med det samme til den enkelte kunde. Vores helt store styrke er, at vi har mulighed for at yde en god service. Både for den fysiske kunde i butikken og for online-kunden. Men der er da ingen tvivl om, at vi er ikke vil undvære den fysiske kontakt med kunderne i butikken.

Elna Duncker Lange er selv uddannet farvehandler og har en masse praktisk erfaring med sig, som hun gladeligt deler ud af til kunderne.

Elna’s top 3-trævareprodukter lige nu:

Vi har spurgt Elna Duncker Lange, hvad hun spotter som populære produkter lige nu:

  1. KUBIK-reolen i eg – den er SÅ enkel og passer både sammen med high end designerprodukter og med genbrugsfund.
  2. BRICK BOX modulerne i ubehandlet birkekrydsfinér. Det er vores firkantede byggemoduler med opbevaringsplads. De sidste par år er det skudt i vejret med DIY daybed-løsninger med BRICK BOX moduler.
  3. Vores klassiske taburetter. De får ethvert køkken til at shine. Og så findes de i mange træsorter og højder. Og selvfølgelig også med mulighed for at customize med bejdse eller maling, hvis man ikke ønsker et råt trælook.

… min top-3-liste er vurderet ud fra salget – for personligt er jeg faktisk vild med ALLE vores træprodukter, griner Elna.

Nye tider og gamle vaner

Trævarefabrikernes Udsalg i Aalborg holder fast i de gamle vaner og den gode, personlige service – og krydrer det med moderne teknologi som web-shopping og et online tegneprogram til både KUBIK reoler og BRICK BOX moduler. Der er ingen tvivl om, at man er i gode hænder, når man besøger Trævarefabrikernes Udsalg på Boulevarden. De er eksperter på trævareområdet og sætter en ære i, at vejlede og rådgive kunderne grundigt, inden et stort reolkøb skal foretages. En anden betydelig force er, at leveringen er HURTIG, da rigtig mange at de store trævareklassikere som KUBIK reoler og BRICK BOX moduler er produceret i Danmark. Trævarefabrikernes Udsalg er klart et besøg værd. Til indkøb af både store og små trævarer.

TRÆVAREFABRIKERNES UDSALG

Alt i trævarer og flotte opbevaringsløsninger
Boulevarden 23, Aalborg
www.traevarer.dk