Ny ledelse på Aalborg Teater

PRESSEMEDDELELSE: Aalborg Teater

Claus Nørgaard Poulsen, er nu direktør for organisationen og administrationen

Aalborg Teater meddeler, at to nye direktører er fundet og fastansat. Claus Nørgaard Poulsen, der har været midlertidig direktør siden februar, bliver nu fast direktør for organisationen og administrationen, og den konstituerede kunstneriske direktør, Kjersti Hustvedt, bliver fast teaterdirektør og ansvarlig for den kunstneriske del.

Med de to fastansættelser er teatrets nye ledelse på plads – en ledelse, der som noget nyt siden årsskiftet bliver delt mellem det kunstneriske og det administrative. Aalborg Teater mærker allerede, at der de seneste måneder er tilført værdifuld ekspertise indenfor events, kultur og ledelse.

 

 

Teaterdirektøren, Kjersti Hustvedt, er et kendt ansigt på stedet. Hun har været ansat på Aalborg Teater i 11 år som dramaturg og de seneste syv år også som planlægningschef

 

 

 

 

”Billetsalget har i nogen tid bevæget sig i den rigtige retning – opad. Det betyder selvfølgelig meget for os” lyder det fra teaterbestyrelsen.

Claus Nørgaard Poulsen har tidligere været direktør i DGI-Huset i Aabybro, ligesom han har haft en betydningsfuld karriere som landstræner i badminton og som sportschef i flere nationer i samme sportsgren. Den nye teaterdirektør har desuden arbejdet som selvstændig. Det gælder på områder som lederudvikling, organisationskultur, teamprocesser, coaching og mentaltræning.

”Vi har været meget glade for Claus Nørgaard Poulsen i de tre måneder, vi har kendt ham her i huset. Det gælder både for medarbejderne og bestyrelsen. Han gør det godt og er fra første øjeblik trådt ind i den her stilling, som om han var hjemme på teatret. Samtidig kan vi især glæde os over, at samarbejdet med den kunstneriske leder har fungeret supergodt,” lyder det fra bestyrelsen.

Teaterdirektøren, Kjersti Hustvedt, er et kendt ansigt på stedet. Hun har været ansat på Aalborg Teater i 11 år som dramaturg og de seneste syv år også som planlægningschef. En diplomuddannelse i producentvirksomhed og kulturledelse udgør blot en del af en bemærkelsesværdig baggrund, som også tæller en Ph.d. i dramaturgi fra Aarhus Universitet, produktionsdramaturg på det tyske teater, Hans Otto Theater, i Potsdam, underviser på Dramatikeruddannelsen på Den Danske Scenekunstskole og dramaturg og projektudvikler på Teater Svalegangen – det hele før hun i 2013 kom til Aalborg Teater.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*