De kreative studier indtager byen

PRESSEMEDDELELSE: Camille Vad

De studerende på Kunst og Teknologi samt den udenlandske uddannelse Media Arts Cultures præsenterer den 17. og 18. maj deres kunstneriske semesterprojekter for offentligheden tre forskellige steder i byen.

 

“Vi åbner denne udstilling for offentligheden for at vise, hvad de studerende har lavet i løbet af et semester. Vi ønsker at udbrede kendskabet til uddannelserne og det, vi laver. De færreste ved, hvad vi reelt arbejder med, men i virkeligheden er det meget konkret. Denne udstilling vil blandt andet indeholde offentligt kunst udstillet i byrummet, lydkunst samt bachelorprojekter der blandt andet beskæftiger sig med bæredygtighed” udtaler Noora Sommer som er studenterstudievejleder fra 4. semester på Kunst og Teknologi.

 

De udstillede projekter kan ses på Create, Nørregade Torv og C. W Obels Plads i tidsrummet  kl.16.00 – 20.00. Det er gratis, og alle er velkomne.

Men der er også projekter uden adgang for offentligheden. Det er projekter lavet i samarbejde med Sygehus Nords børne- og ungeafdeling, hvor for eksempel værkerne Bio Graf og Over Underfladen bliver udstillet.

“I vores gruppe arbejder vi med kommercialisering af det offentlige rum, så vi har bygget et interaktivt bord. Her har vi lært meget om brugen af forskellige tekniske komponenter. Det er det, vores uddannelse er god til – altså at kombinere både hoved og hænderne ved at bruge teknologi på en legende og undersøgende måde” fortæller Amalie Bjørk, fra 2. Semester på Kunst og Teknologi”

“Det er vigtigt for os studerende at vise, hvad vores uddannelse kan tilbyde kommende arbejdsgivere og samarbejdspartnere. Det kan være svært at forstå de kreative uddannelsers relevans, så det håber vi denne udstilling kan vise lidt om” slutter Camille Vad, studerende på 4.semester på Kunst og Teknologi.

 

 

TIDSPUNKT: 17. + 18. maj 2024

STED: Create Rendsburggade 14, Nørregade Torv og C. W. Obels Plads

ADGANG: Gratis for alle

ARRANGØR: Aalborg Universitet, Create

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*