Anmeldelse af Milkymeter

Babyer er skønne og dejlige, men der er ingen tvivl om, at det er en kæmpe omvæltning, at få en lille ny beboer i hjemmet. Derfor er der også et kæmpe marked for produkter, der har til formål at gøre hverdagen nemmere og mere behagelig for både forældre og barn. Et af dem er Milkymeter, der kan måle temperaturen på en flaske mælk, mens den varmes i mikrobølgeovnen.

Hvis man jævnligt har varmet flasker i mikrobølgeovnen, så er der nok også en stor chance for at man på et eller andet tidspunkt har stået med en alt for varm flaske som skulle køles ned, før den efterhånden meget sultne baby kunne få noget at spise.

Verdens første termometer til mikrobølgeovn

Vi fik tilsendt et Milkymeter, der skriver i deres pressemeddelelse, at det er det første termometer, der virker i mikrobølgeovnen. Selve termometeret er ca. 15 cm langt og passer fint til alle størrelser flasker. Det er lavet i hård plastik uden samlinger, så den er nem at holde helt ren. Den kan endda komme i opvaskeren. I toppen er der gjort plads til et lille lys, som blinker i forskellige farver, alt efter temperaturen, når mikrobølgeovnen er tændt.

Termometeret drives af mikrobølgerne, så det fungerer kun mens mikrobølgeovnen tændt. Til gengæld skal man ikke bruge batterier eller ledning. Når mælken er kold blinker lyset langsomt blå. Derefter blinker det hurtigere indtil den skifter farve til grøn og så er flasken drikkeklar. Hvis den blinker rødt er mælken blevet for varm.

Er det pengene værd?

Da jeg først fik produktet med hjem, var jeg ærlig talt lidt forbeholden. 400 kroner for at tjekke en temperatur, som man bare kan tage flasken ud for at tjekke. Selvom jeg kun bruger flaske engang imellem, så må jeg indrømme at Milkymeter virker rigtig godt. Det blinkende lys er nemt at se og flasken har den helt rigtige temperatur, når det skifter til grøn. Umiddelbart troede jeg ikke den ikke var helt varm nok, men min datter tog rigtig godt imod flasken og det tager jeg som et godt tegn.

Jeg prøvede også termometeret med grød, som skulle genopvarmes og der virkede det knap så godt. Det er selvfølgelig sværere et måle en temperatur, så det giver god mening. Så selvom det er et dyrt produkt til et relativt begrænset formål, så må jeg indrømme at Milkymeter er rigtig, rigtig smart. Man sparer tid og jeg ville have spildt knap så mange hårdt indtjente flasker mælk, hvis jeg havde haft termometeret fra starten.

Så selvom det lidt er et luksusprodukt, så er det alle pengene værd i min bog.

Et Milkymeter koster kr. 399,- og kan købes på milkymeter.com og i Kære Børn. Læs mere på milkymeter.com