AKKC klar med helt nyt julefrokostprogram

Reklame | AKKC

– det bliver lækkert, helt unikt, en smule mystisk og ikke mindst hysterisk morsomt!

Annonce

We dare you: Kan du løse julemysteriet?

Er du typen, der ikke kan få nok af Escape Rooms, gåder og film som Mordet i Orientekspressen eller Sherlock Holmes? Så bør AKKC’s nye julefrokostoplevelse stå øverst på din ønskeliste! I år bliver det i bedste Gatsby-stil præget af 1920’erne. Der vil selvfølgelig være en lækker 3-retters julemenu fra Restaurant AKKC by MEST, fordi en god julefrokost naturligvis også handler om at spise godt. Men der er meget mere end det! Det store julemysterie skal løses – og det er kun publikum, der kan gøre det.

AKKC har på kreativ vis skabt sit helt eget julefrokostkoncept ’Julemysteriet’, der giver alle gæster en unik totaloplevelse – og de små clues begynder allerede at tikke ind, før du ankommer på selve aftenen!

Ta’ kollegaerne, vennerne, kortklubben, mødregruppen, fodboldklubben eller andre under armen og hjælp hinanden med at løse vores detektivs store mysterie til en anderledes julefrokost, der helt sikkert vil få smilet frem på læben, sætte gang i snakken og give en unik aften ved hvert arrangement.

Oplev JULEMYSTERIET d. 17. – 25. november 2023
Pris fra kr. 925,- (inkl. middag & afterparty)

Se mere på akkc.dk

Forbered dig på den sjoveste julefrokost, du har haft!

Så er det nu! Det populære interaktive middagsshow, kendt fra Londons West End, Faulty Towers – The Dining Experience kommer til Aalborg 24. november – 2.december som en unik måde at fejre julefrokost på. Og ringer titlen måske en lille klokke? Så er det fordi, showet tager udgangspunkt den populære tv-serie Hal- løj på Badehotellet. Som gæst til middagsshowet bliver du en del af fortællingen, når de elskede karakterer Basil, Sybil og Manuel serverer en god portion kaos – ved siden af den lækre 3-retters menu. Der er lagt op til 2 timer med non-stop latter, når man får mulighed for at opleve Halløj på Badehotellet indefra, til en middag, hvor alt kan ske!

Faulty Towers – The Dining Experience er en 5-stjernet, elsket attraktion i London, hvor der er solgt over 1 mio. billetter. Nu får nordjyderne mulighed for at få oplevelsen i deres egen baghave i AKKC, når showet skaber den ultimative og sjoveste julefrokostoplevelse for de mange gæster.

Oplev FAULTY TOWERS d. 24. november – 02. december 2023
Pris fra kr. 545,- (inkl. middag)

Se mere på akkc.dk

Skal du have dit helt eget julefrokostkoncept?

AKKC har de perfekte rammer til at skabe dit helt eget unikke julefrokostarrangement. Og har du brug for en kreativ idémager og en hjælpende hånd til at få stablet en god juleoplevelse på benene for din virksomhed, står AKKC’s stærke hold klar til at hjælpe dig. Vi kan for eksempel assistere med at booke musik, skabe stemningsfuld Winter Wonderland- eller juleudsmykning, føje lidt ekstra stemning til festen med udklædte nisser, få en julemand til at uddele lækkerier til gæsterne eller sørge for at kickstarte dansegulvet med faldende sne eller dansere. Kun fantasien sætter grænserne – og vi lover, at vi har en rigtig god fantasi!