4 tips til sommerens fedeste herremode

Sponsoreret

Snart skriver kalenderen juni, hvilket betyder, at sommeren er på vej. Vintergarderoben bestående af sweatre og langærmede trøjer pakkes ind bagerst på hylden, i håbet om at den danske sommer bliver rigtig god i år.

De fleste kvinder finder kjoler, nederdele og sommertoppe frem, men hvordan får du som mand en flot sommergarderobe, som adskiller sig fra vinterens? Og hvilke trends hitter egentlig denne sommer? Frygt ej – der er nemlig hjælp at hente lige her, hvor du får et overblik over fire af sommerens fedeste trends inden for herremode. Læs med og bliv meget klogere.

Friske farver og sjove prints

Efter en sandsynligvis grå og kedelig vinter er det på tide, at der kommer lidt farve på hverdagen igen. I takt med at alting springer ud og bliver mere farverigt udenfor, bør du også implementere flere farver og prints i din garderobe.

Dette gør du nemt og enkelt ved at tilføje items med friske farver og sjove prints til dit klædeskab, hvilket eksempelvis kunne være en blomstret skjorte. Der findes nemlig et hav af smarte skjorter og t-shirts, som netop kan pifte dit outfit op og gøre det mere sommerligt. Og disse items hitter sommer efter sommer.

Gå derfor efter farverige items næste gang, du er ude at shoppe, så er du sikker på at være helt klar til at gå sommeren i møde.

Lette materialer

Når du er på jagt efter en moderne og smart sommergarderobe, er det en god idé, at du som hovedregel går efter items lavet i lette materialer. Når temperaturen stiger, vil det nemlig være fordelagtigt for dig at have nogle items som passer til vejret i din garderobe, så du ikke skal svede hele sommeren igennem.

Både chinos og ripped jeans har været meget moderne de seneste par år, og denne sommer er ingen undtagelse. Fordelen ved disse items er, at de giver luft til dine ben, og derfor passer de perfekt til sommeren. Brug kortærmede skjorter eller poloer til dage, hvor du skal være mere formelt klædt, men hvor du samtidig ønsker at se sommerlig og moderne ud.

Lag på lag

Det kommer ikke som nogen overraskelse, at vejret i Danmark kan være meget skiftende. Dette betyder, at der typisk både er varme, kolde, våde og blæsende dage i løbet af sommeren. Heldigvis vil dette tip holde dig både varm og moderne på dage, hvor temperaturen ikke viser 25 grader.

Det er nemlig meget moderne at sammensætte sit outfit ved at benytte sig af lag på lag. Dette betyder, at du tager flere forskellige lag tøj på for at holde varmen, men samtidig se virkelig sammensat og smart ud. Dette kan du gøre ved eksempelvis at kombinere en oversize t-shirt med en skjorte og en denimjakke. Virkelig nemt, men også vildt smart og moderne.

Sommerfødder

I sommerperioden er hvide sneakers især moderne. Et par hvide sko ser bare skidegodt ud til ethvert outfit og vil stensikkert få dig til at se sommerlig ud. Kombinér eventuelt et par hvide sneakers med et par smarte shorts og en kortærmet skjorte med et sjovt print, og du vil være moderne fra top til tå.

En trend der har hængt ved i mange år, og som stadig kommer frem hver sommer til mænd, er de såkaldte sailorsko. Sådan et par sko emmer af sommer og er derudover typisk lavet i et materiale, der er fordelagtigt til varme sommerdage.

Ønsker du at skabe et mere afslappet look, men hvor du stadig følger de hotteste trends, kan du med fordel erhverve dig i et par klipklappere som Birkenstock. Disse klipklappere ses overalt i gadebilledet og kan bruges både til en tur på studiet eller en strandtur.

Find din sommergarderobe her

Følger du ovenstående tips, er du sikker på at være klædt smart på denne sommer. Er du i tvivl om, hvor du kan finde moderigtigt tøj til mænd, så bør du tjekke Only & Sons ud. Dette mærke laver nemlig smart tøj til mænd og har et stort udvalg til enhver smag. Du kan finde alt fra skjorter til flotte shorts i forskellige farver og materialer. Klik på linket ovenfor for at se nærmere.