Vintage Deluxe Marked vender tilbage

Tekst Julie Gjesing Janum | Foto Presse/Vintage Deluxe Marked

Vintage og genbrug hitter som aldrig før. Vi ser det i tv-programmer, i bolig-og modemagasiner og på sociale medier. Overalt bliver vi gjort opmærksomme på den voksende trend, så hvorfor ikke opleve at være en del af det? Iværksætter-parret fra Aalborg Katerina Freng og Mikkel Aagard har valgt at udleve deres drøm og gøre vintage og genbrugs-trenden til deres levevej. I dag ejer de webshoppen frengbrocante.com og vintagebutikken Le Renard på Budolfi Plads i Aalborg.

Parret vil gerne dele deres interesse for vintage og indretning med andre tilhængere, og valgte i september i år at afholde et stort vintage marked i Agri Nord Hallen i Aalborg, City Syd. Vintagemarkedet, som både tiltrak bloggere og opkøbere fra udlandet såvel som vintage-interesserede danskere, blev en kæmpe succes, og mange dukkede op for at gøre nogle gode køb på markedet med et stort udvalg af højeste kvalitet.

Den store succes og det flotte antal af fremmødte til vintage markedet har fået parret til at satse stort, og de har derfor valgt at afholde hele fire markeder i 2019, hvor to af markederne finder sted i København. De andre to markeder vil fortsat finde sted i Aalborg, hvor parret første gang oplevede den store succes med vintage markedet i Agri Nord Hallen, City Syd i september.

Datoer og steder for Vintage markederne i 2019 ser således ud:

  • Docken, Nordhavn, København 4.-6. januar.
  • Agri Nord Hallen, City Syd, Aalborg 17.-19. april.
  • Agri Nord Hallen, City Syd, Aalborg 13.-15. september.
  • Docken, Nordhavn, København 18.-20. oktober.

Som noget nyt har parret netop lanceret online billetsalg til alle 4 markeder. Man kan således både købe VIP billetter og almindelige billetter online på deres hjemmeside: vintagedeluxemarked.dk

Derudover kan man på deres hjemmeside også se hvilke udstillere, der kommer til de enkelte markeder.

Det er måske en idé til en nytænkende og spændende jule-, advents-, værtinde- eller gave til sig selv for den vintage- og genbrugs-interesserede. Så kom forbi og oplev glæden ved genbrug og køb en masse “nye” lækre ting med hjem, når Le Renard igen slår dørene op til Vintage Deluxe Marked 2019 i både København og Aalborg.