Trends & tendenser

Boligtema | Multiform (reklame)

Annonce – Vores kunder er meget nærværende og engagerede i forhold til deres nye køkken, og samtidig gør de stor brug af vores 36 års erfaring i køkkenbranchen for at få det bedste resultat af et både funktionelt og tidløst køkken. Vi ser en tendens til træ – ofte i en kombination med andre materialer og farver. Det udelukker dog ikke det hvide køkken, som vi har set i en del år. Nu er det dog mere det hvide i en flot kombination med naturens farver. Bordpladerne er i levende materiale såsom marmor, natursten, træ, stål og messing og som oftest i en smuk sammensætning af flere materialer.

Indretningen er funktionel og meget individuel til hver familie, så derfor oplever vi aldrig at designe to ens køkkener. Indenfor hvidevarer er man stadig fokuseret på kombi-dampovnen og Quooker. Noget af det, vi oplever får stor opmærksomhed, er de nye kogeplader med integreret emfang, der sikrer en bedre sugeevne. Det gør, at vi nu kan have flotte lamper hængende over kogepladen i stedet for emfang i loftet.

BÆREDYGTIGHED

Ligesom i mange andre aspekter af vores liv, er der kommet stor fokus på bæredygtighed, når det gælder vores køkken. Vi vil have et køkken, som kan holde i mange år, og det smitter af på valget af materialer. Vi prioriterer de langsigtede, klassiske løsninger, naturens smukke materialer og det gode snedkerhåndværk, som holder på tværs af generationer – som ægte klassikere.

Vi sætter derfor i den kommende tid fokus på den nye vandbaserede lak og bæredygtighed generelt.

UNIKT HÅNDVÆRK

På snedkeriet i Kibæk bygger vores erfarne møbelhåndværkere dit nye Multiform køkken fra bunden på ægte snedker manér. Her håndlaves alle skuffer, og der bruges stadig dyvler, tapper, svalehalezinkninger samt not og fer. Simpelthen fordi det holder i flere generationer. Derfor bliver et Multiform køkken ikke smidt væk, men brugt igen og igen af en ny familie. En køkkenklassiker, som lever i bedste velgående, og som fortsat udvikler sig.

MILJØ OG HYGIEJNE

Der stilles højere og højere krav til affaldssortering samt forbyggende køkkenhygiejne, og derfor har Multiform adskillige løsninger på affaldssystemer.

Quooker vandhanen, som både fungerer som almindelig vandhane, men som også leverer kogende vand til brygning af kaffe/ the samt rengøring af gryder, skærebrætter, knive med mere, er et stort hit.

Køkkenkværnen er naturligvis også en stor hjælp i køkkenet, da den vil reducere dit køkkenaffald væsentligt. Køkkenaffald som kartoffelskræller, frugt, grøntsager og andet organisk affald, vil blive kværnet og ledt ud i afløbet og ned i kloakken.

1 Trackback / Pingback

  1. Bolig Trends 2020 – appetize.dk

Kommentarerne er lukkede.