Ilva Max Jessen introducerer kvalitetsbevidst møbel-outlet

REKLAME I ILVA MAX JESSEN

Annonce –

Tag til Terndrup og oplev et helt nyt koncept: Ilva Max Jessen kombinerer deres eksisterende Ilva og Max Jessen sortiment med et permanent outlet bestående af møbler fra kendte og kvalitetsbevidste mærker, som er nøje udvalgt til formålet. Du finder alt fra smukke lamper til komfortable senge og mærker lige fra HAY til FDB Møbler. Det hele til en langt skarpere pris end i butikkerne, men stadig af den samme lækre kvalitet

Hvis du er gedigen tilbudsjæger, så vil Max Jessens outlet helt sikkert falde i din smag. Du finder alt fra varer på vej ud af sæson til varer der skal udgå af sortimentet til møbler med en lille fejl – her er altså din chance for at få fingrene i kvalitetsvarer, som ikke alle kan gå ud at købe efterfølgende. Sortimentet udvides og fornyes hele tiden, så der altid er nye fristelser, når du slår vejen forbi Terndrup.

Spar 30-80% på varer fra mange af danskernes yndlingsbrands

Max Jessen har nøje udvalgt leverandørerne til deres nye outlet- koncept, hvor du blandt andet finder HAY, FDB Møbler, Skovby, Bodahl, Hjort Knudsen, Canett, og mange andre.

Outlettet findes ikke kun i en begrænset periode, som så mange andre gør. De holder til i et nyt og 1.600 m2 stort moderne lokale, som er velegnet til deres permanente helårs-outlet.

Som det forventes af et outlet, er priserne exceptionelt gode, og du kan spare helt op til 80% på mange af de fede mærker, samtidigt med at du ikke skal gå på kompromis med kvaliteten af varerne.

Du kan altid parkere gratis på Max Jessens parkeringspladser, og af erfaring understreger Max Jessen, at det er anbefalingsværdigt at medbringe en trailer, fordi der er møbler for enhver smag og til enhver pengepung.

Hvis du ikke har mulighed for selv at medbringe trailer, kan du låne en gratis af Max Jessen, og hvis du ikke synes, at du har nok trailer-ekspertise, kan du få dine nye møbler leveret til døren af outlettets egne chauffører.

Måske er din bedre halvdel mere interesseret i outlettet end dig, og med det lækre og store udvalg kan det nemt trække ud. Derfor kan den altid gratis kaffe, kakao eller cappuccino i caféen blive nødvendig og gøre turen til en god oplevelse for alle.

Lokalt ansigt er møbelindkøber hos Max Outlet

Til indkøb af de lækre varer til outlettet er det lokale ansigt, Morten Holme sat på sagen. Han er født og opvokset i Terndrup, men har en succesfuld fortid som møbelindkøber i både Danmark, Tyskland og Frankrig. Han kan med sin erfaring spotte guldet i gruset, og han ved, hvad der trender blandt danskerne.

Indkøbet af møbler spænder bredt. Du kan finde alt fra sofaer, stole og borde til boligtilbehør, puder, plaider og lammeskind. Alle varer er unikke og i begrænset antal, så det er med at slå til, hvis du finder noget, du ikke kan leve uden, inden en anden snupper det for næsen af dig!

MAX Outlet definerer sig ved: ”What you see is what you get!”. Der er altså kun de varer og det antal, du kan se i butikken, og næste gang du kommer, er der formentligt dukket mange nye op, så du altid kan lade dig inspirere, når du besøger butikken.

Find det du mangler og det du ikke vidste, du manglede

Max Jessen tilbyder ekspertise inden for alle møbel- og indretningsgrupper. Hvis du besøger Søvncenter for at se på en ny kvalitetsseng, får du hjælp af det faguddannede personale, som du finder i alle afdelinger i det 7.000m2 store Boligunivers. Hvis din dagligstue eller et andet rum trænger til en makeover, kan du bestille tid hos Max Jessens egen indretningsarkitekt, hvor du får en hel times gratis rådgivning. Du skal blot medbringe mål og billeder af det hus/rum/møbler, det drejer sig om.

Tag på en inspirerende tur til Terndrup, hvor Max Jessens imødekommende og fagstærke personale står klar til at tage imod dig.