TEST af: RETROit Cobana sækkestol fra SACKit

Sponsoreret indlæg

Efter vores flytning er APPETIZE nu at finde i nye lækre lokaler på Strandvejen 19. Vi har glædet os til at indrette vores nye kontor, hvor vi blandt andet har fundet plads til et rigtig hyggehjørne med sækkestole og puf fra SACKit.

Det er hårdt at sidde hele dagen i en kontorstol og arbejde ved et skrivebord. Derfor er det dejligt at have muligheden for at sidde behageligt, slappe af og smide benene op, imens man sidder og arbejder ved sin bærbare.

RETROit Cobana sækkestolene fra SACKit kan bruges både inde og ude. De er super holdbare og er fremstillet af slidstærke materialer, som holder i årevis. I forhold til andre sækkestole holder RETROit formen samtidig med, at de giver støtte og komfort til ryggen.

Umiddelbart virker sækkestolene lidt hårde, og det kræver lidt omrokering at finde den helt rigtige siddestilling. SACKit påpeger, at det er fordi, at sækkestolene er fyldt meget hårdt med kugler. Kuglerne falder til efter få ugers brug, og stolene vil føles meget behageligere at sidde i. Den hårde fyldning sikrer, at sækkestolene holder formen i længere tid.

De to sækkestole bliver akkompagneret af en matchende RETROit Cobana Drum, der er en puf lavet af det samme kraftige Cobana stof som sækkestolene. Dens funktionelle udformning gør, at puffen holder formen. Når den ikke bruges til at smide benene op på, har vi placeret en TRAYit bakke på den, som forvandler puffen til et bakkebord, hvor man kan stille sin kaffekop.

Det grove stof og tråden, der er i en kraftig hørkvalitet giver designet kant og et råt look. Samtidig gør de smukke håndsyede stikninger langs kanten hvert enkelt produkt helt unikt. Rent stilmæssigt passer SACKit produkterne helt perfekt i de nye omgivelser.

Vi er i hvert fald glade for de lækre produkter, som udover at skabe en hygge-stemning, helt sikkert kommer til at blive brugt meget i fremtiden.

Alle produkterne kan købes på SACKit

RETROit Cobana sækkestol fra SACKit koster 2599,- pr. stk.

RETROit Cobana Drum koster 1199,-

TRAYit koster 1199,-