Test af: M2 BEAUTÉ Ultra Pure Solutions Facial Nano Spray Hyaluron & Collagen

Sponsoreret indlæg – Jeg har i en periode på lidt over et par måneder prøvet M2 BEAUTÉs produkt Ultra Pure Solutions Facial Nano Spray Hyaluron & Collagen, og er kommet til den konklusion, at det er et fantastisk produkt. Den kan bruges til alle hudtyper.


Min hud virker sundere og slet ikke så tør, som den ellers normalt gør på denne årstid.
Jeg er en kvinde på 50+ og har brugt sprayen om morgenen – 3 pift i 10-15 cm afstand – højre side, venstre og centralt i ansigtet. Efter et par sekunder bruger jeg min normale dagcreme og makeup.
Efter et par ugers brug blev jeg nærmest afhængig af de forfriskende pift.
Sprayen kan med fordel også bruges i løbet af dagen, ovenpå ens make-up, hvis man er lidt stresset og trænger til lidt opfriskende fugt.
Som et ekstra plus må jeg også sige, at jeg udover fugtmætningen, kan mærke en forskel på min hud. Min hud føles sundere, mere elastisk og glattere.

Sprayen er nem at bruge, og den forfriskende fugt trænger med det samme ind i huden og giver én fornemmelsen af velvære og sundhed. Jeg kan kun give sprayen mine bedste anbefalinger – især til kvinder i min alder. Fugten har givet min hud et yngre udseende. Find sprayen her http://www.m2beaute.dk/

Lille ekstra info – sprayen kan med fordel bruges OVEN PÅ ens make-up for at fixere den. Og det virker! Jeg har prøvet det et par gange, hvor jeg sagtens kunne se forskel – og min make-up holdt hele aftenen! Jeg skulle ikke ud og genopfriske den efter et par timer.

 

Kr. 750,-