The Voice ’17 overraskede publikum mere end én gang!

The Voice ’17 overraskede publikum mere end én gang i Tivoli lørdag d. 2 september.
Som publikum til The Voice ’17 kunne man gennemskue én af de overraskelser The Voice havde planlagt. Lukas Graham var mødt op på den røde løber sammen med Brandon Beal.

Det var et ”Golden” øjeblik, da den danske verdensstjerne Lukas Graham dukkede op på scenen under Brandon Beals nummer ”Golden” for et propfyldt Tivoli med cirka 23.000 tilskuere, og det frembragte et jubelskrig af dimensioner på plænen i Tivoli.

The Voice ’17 bød hele aftenen på musik i verdensklasse af både danske og internationale artister. The Voice præsenterede store internationale profiler som Rita Ora, der pt. hitter med ”Your Song” og den britiske sangerinde Anne-Marie, der har taget hitlisterne med storm med storhittet ”Rockabye”. Sidst men ikke mindst kom DJ/produceren Sigala sammen med flere gæstesangere som Ella Eyre, der har været en del af hans singler.

Sigala er et kæmpe stort hit indenfor de unge og klubmiljøerne, og det kunne tydeligt ses, da de væltede Tivoli.

Men The Voice var ikke færdige med at overraske Tivoli, da Kato gik på scenen føltes det som hele Tivoli var begyndt at hoppe under hans fantastiske show.

Hele aftenen som helhed må siges at være en succes. Dog burde The Voice, efter min mening, have tænkt sig lidt om, da de sammensatte lineup for eventen. De havde sammensat det således, at showet kørte i bølger, med stille artister og artister med power på. Hvilket også kunne være fint, så længe det er i starten, men det kunne ses på publikum, at de begyndte at blive trætte, fordi tempoet ikke blev holdt oppe.

[masterslider id=”8″]