Kom til åbent hus på Aalborg Teater

Tekst PM | Foto Lars Horn og Allan Toft

Aalborg Teater vil lørdag den 9. september 2017 fra kl. 10.30 til 13.00 summe af liv på alle scener og i alle kroge og hjørner i huset når hele Nordjyllands teater slår dørene op til et storslået Åbent Hus-arrangement, hvor der bliver et sandt overflødighedshorn af aktiviteter og oplevelser

Bliv instrueret i balkonscenen fra ”Romeo og Julie”

På Åbent Hus-dagen vil der være mulighed for at udleve drømmen om selv at stå på scenen, og blive instrueret i den berømte balkonscene fra ”Romeo og Julie”. Det er Aalborg Teaters nye faste instruktør Martin Nyborg, der er instruktør på dette.

Har du ikke selv lyst til at stå på scenen, kan du fra salen følge instruktørens arbejde.

Der bliver også mulighed for at deltage i et råbekor, der skal opføre Prologen fra ”Romeo og Julie” sammen med teatrets kapelmester Gunhild Kjær, som afslutning på Åbent Hus-dagen.

Prøv kostumer

Den ene af teatrets prøvesale vil være omdannet til et slaraffenland af kostumer, sko, hatte, masker og rekvisitter – dette overflødighedshorn af et klæd-ud-rum giver rig mulighed for både børn og voksne til at klæde sig ud og træde ind i teatrets fortryllende verden for en stund, og ikke mindst tage nogen sjove billeder.

Arbejdende værksteder

På teatrets frisørsalon, malersal og skræddersal vil personalet være i fuld gang med at producere til vores kommende forestillinger, der vil være mulighed for at få en snak med vores dygtige og kreative medarbejdere.

Gæster i sofaen

På teatrets Lille Scene kan man møde teatrets dramaturg Jens Christian Lauenstein Led, der i bedste talkshow-stil har indrettet sig med sofa og varm kaffe på kanden. Her vil han tage en snak med flere af de medarbejdere vi aldrig ser på scenen. Kom og hør hvad en påklæder, en forestillingsleder, en lysdesigner og mange andre arbejder med.

Skygge på Mindste Scene

På teatrets Mindste Scene kan gæsterne opleve hvordan den første prøvedag på en forestilling foregår – her er det stykket ”Skygge” der arbejdes med. Oplev skuespillerne Nanna Skaarup Voss og Kathrine Høj Andersen og deres første møde med teksten.

Rundvisning på egen hånd

Hele dagen vil der være mulighed for at gå på oplevelse på egen hånd bag kulisserne, her kan publikum opleve alt fra bagscene, rekvisitlager, prøvesale og komme ned under scenen.

Teatercaféen

Aalborg Teaters hyggelige Teatercafé har åbent og der er mulighed for at få stillet sulten.