Test af: Ecooking Peel Maske

Det er virkelig en heftig ansigtsmaske fra det danske firma Ecooking vi har fået lov til at teste. Det er igen Mette Milan fra www.gettheglow.dk der har sponsoreret os nogle skønne produkter.
Vi har før testet andre produkter fra samme navn, dem kan I finde her, og vi er generelt ret vilde med dem. Nu er det så denne ansigtsmaske, der står for skud. Den indeholder E-vitamin og planteekstrakter, og lover at den retter op på linjer og rynker samt giver et mere ensartet og ungdommeligt look.
Den anvendes 1 gang om ugen, og i starten bør man være lidt påpasselig og starte med at lade den sidde på den afrensede hud i kun 4-6 minutter. Efter lidt længere tids brug kan du lade den sidde i op til 12 minutter.
Første gang jeg brugte den, var min første tanke: ”Hold da op! Der sker da virkelig noget her.” Det prikker og stikker i ansigtet, men på ingen måde ubehageligt. Duften, eller rettere lugten, er for mig det største minus. Den lugter lidt af eddike, og er mildest talt ikke særlig god. Den har en PH-værdi på 3,5 og har flere aktive syreingredienser som blandet andet mælkesyre, så det er sikkert det, der giver den skrappe lugt. Kan man abstrahere fra det, så far man til gengæld en virkelig effektiv maske. Dens peelende effekt gør, at huden efterlades blød og mere ensartet. Mit bedste råd er, at man anvender den om aftenen, da ansigtet godt kan blusse op og blive meget rød. Det anbefales derfor også, at man ikke går ud i solen efter brug, så en aften i ro og mag med lidt selvforkælelse, er nok det mest ideelle. God fornøjelse.
50 ml for kr. 269,-