Test af: Lavera Illuminating Eyeshadow

Vi har før skrevet om et af Laveres produkter, så ønsker du endnu mere information om hvad Lavera står for, stå klik endelig ind på indlægget om Lavera Glossy Lips.
Så er det tid til glamour uden at gå på kompromis med sundheden. Disse fire skønne øjenskygger samlet i en, er en perfekt harmoni af gode farver både sammensat og hver for sig. Denne hedder Quattro Indian Dream, og har en meget metallisk og lysende effekt. Den kan anvendes både tør og våd, hvor den våde version giver mere intense farver, når der rigtig skal være knald på. Den er dermatologisk testet af øjenlæger, og kan samtidig anvendes til de til tider sarte kontaktlinse-øjne.
Holdbarheden er rigtig god, og den er nem at påføre. Den kan som andre øjenskygger godt drysse en smule, så pas lidt på med ikke at få for meget på penslen. Den er nem at variere i farven, og ønskes en meget let og naturlig makeup, er konsistensen let og ikke så dækkende, at det hurtigt kommer til at se for malet ud. Helt klart en rigtig god øjenskygge til en meget overkommelig pris.
Den kan købes hos Helsam for 79,95,-