Test af: âme pure – PLATIUM behandling

Her på redaktionen har vi kun hørt godt om âme pure CIT Face Roller, som er klinisk bevist, at skulle reducere bl.a. ar efter akne med 50-80%. Jeg er en ung mand på 25 år, og er begyndt at få lidt smile rynker og mindre akne pletter og det passer derfor fint, at jeg har testet sættet i de sidste 8 uger. Sættet består af

  • âme pure® Cleansing GEL 120 ml
  • âme pure® CIT Face GENTLEMEN Kit (0,5 mm)
  • âme pure® Duo – Multiplex Moisterizer 50 ml

Behandlingen

Jeg starter med at bruge rense cremen på hele ansigtet. Man fugter ansigtet og så masseres cremen blidt på huden, hvorefter jeg plejer at lade det sidde i et minuts tid og så skylle det af.

Herefter sprøjter jeg selve rullen med Sanitizer sprayen, og mens den ligger og tørre, sprøjter jeg sprayen på en vatrundel og tørre mit ansigt af. Så er ansigtet klar til, at man kan bruge rullen.

Da jeg hverken har dybe rynker eller akne, så anbefaler âme pure, at man bruger rullen med 0,5 mm nåle på. Alt efter hvor små eller store hudproblemer man har, tilbydes der også en 0,25 mm og en 0,75 mm rulle samt en 1,00 mm til kroppen.

Jeg starter med at rulle i panden og det anbefales, at man ruller hvert område 5 gange vandret, lodret og på skrå, hvillket man gentager i hele ansigtet. Efter at man er færdig med et område, så skal man smøre Collagen gel på området, og jeg plejer at gøre det lige efter, at jeg har kørt på området. I de 8 uger hvor jeg testede sættet, foretog jeg behandlingen 3 gange om ugen, hver anden uge, for at huden kan nå at ”komme” sig igen.

 

Konklusion

Første gang jeg skulle bruge sættet, tog det lidt tid at finde ud af rækkefølgen, men efter de første par gange tog en behandling ca. 5-10 minutter. Jeg blev meget rød, når jeg brugte rullen, men det var typisk væk dagen efter igen, og faktisk fremstod min hud mindre fedtet og generelt sundere allerede efter første behandling. Dog synes jeg ikke, at jeg kan se de store forskelle på mine smilerynker hvilket nok skyldes, at de ikke er ret tydlige, men derimod er mine akne pletter faktisk blevet mindre synlige. Alt i alt er jeg godt tilfreds med sættet, og som sagt så fremstår min hud sundere.

 

Pris:

  • âme pure® CIT Face GENTLEMEN Kit koster 899,- her 
  • âme pure® Duo – Multiplex Moisterizer 50 ml koster 729,- her
  • âme pure® Cleansing GEL 120 ml koster 329,- her