Bowl med sprød kylling 

Laura Sahl

Her kommer der en ret, der er nem, lækker, smagsfuld og hurtig at lave. Retten består af panko-paneret kylling, ris og sprøde marinerede grøntsager. I får opskriften her, jeg kan love, at den er lækker!

Til 2 personer

Panko paneret kylling:
  • 2 stykker kyllingebryst
  • 1 æg
  • 3 spsk mel
  • Pankorasp
  • 3 spsk soya
  • 1 fed hvidløg
Marinerede grøntsager:
  • 2 gulerødder
  • 1/2 agurk
  • 1 gul peberfrugt
  • Saft fra 1 lime
  • 1 spsk olie
  • 1 spsk fiskesauce
  • 1 spsk soya
  • 1 tsk rød karrypasta
  • 1 spsk sukker
Topping:
  • 4 spsk sesam
  • 4 spsk edamamebønner
  • 1 avokado
  • 1/2 bundt hakket purløg
Fremgangsmåde:

Start med at skære gulerødder, agurk og rød peber i tynde strimler. Bland derefter olie, soya, fiskesauce, sukker, karrypasta og limesaft, derefter blandes marinaden med grøntsags-strimlerne, lad det stå i køleskabet indtil resten af retten er færdig. Hæld marinaden fra grøntsager, inden retten skal anrettes.

Mariner kyllingebrysterne i soya og hvidløg. Jeg blandede det i en pose. Lad det trække i 10 minutter og vend derefter kyllingen i mel, æg og til sidst i pankorasp. Steg kyllingen i rigeligt olie på panden, ikke for høj varme, jeg havde mit komfur på 6 ud af 9.

Kog ris, følg fremgangsmåden på pakken, af de ris du ønsker.

Rist sesam på en tør pande, og lad dem køle af. Kog edamamebønnerne i en gyde, i 1 minut, hæld derefter vandet fra.

Anret nu det hele i en skål, og velbekomme!

 

Husk at du kan følge mig på Instagram og se en masse andre lækre retter. Følg med her.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*