Søstre bag ny selskabsrestaurant

REKLAME I HOS RØRDAM

Annonce – Anja Rørdam, der i dag ejer Pingvin, var i forsommeren på udkig efter lokaler til et nyt koncept, og hun faldt for den charmerende loftsrestaurent i Simonis Gaard, som tidligere husede restauranten Hos Bolt. Anja, som er en handlekraftig kvinde, besluttede hurtigt, at dette hyggelige bindingsværkshus skulle danne rammen om hendes næste restaurant-eventyr. Inden en koncert i Karolinelund fredag d. 6. juli 2018, mødte hun sin søster Tina Rørdam, og præsenterede hende for idéen

Tina blev grebet af Anjas nye idé. Så grebet, at hun ikke blot ønskede at assistere på sidelinien.

– Må jeg ikke være med, spurgte hun spontant. Og sådan blev det. I dag kan Anja ikke forestille sig en bedre partner end sin søster. Vi er gode til at forstå og supplere hinanden.

– Arbejdsområderne er blevet delt imellem os, og tilsammen har vi rigtig mange kompetencer, fortæller Anja.

De to søstre har altid haft et helt særligt bånd. Med kun eet år imellem sig, beskriver de sig selv som pseudotvillinger.

– Vi har altid været meget tætte, forklarer Tina. Hun vil dog stadig fortsætte med at arbejde som socialrådgiver med udsatte børn og unge, og Anja fortsætter med at drive Pingvin.

– Vi har det bedst med at bestille noget, og er ikke typerne, der sidder stille ret lang tid af gangen, siger Tina grinende.

Familien har altid støttet og hjulpet til

At bestille noget og hjælpe til, ligger dybt forankret i hele familien Rørdam. Tina og den øvrige familie fra Lindholm i Nørresundby. Helt fra første færd som tjener på BRØNDUMS HOTEL i Skagen, til de otte år hun var medejer af SOHNGÅRDSHOLMS SLOT, og nu som ejer af Pingvin, har familien (far Ivan og hans kæreste Lene, Anjas mand Jesper og Tinas børn Lærke og Freja) altid været dybt involverede i Anjas mange projekter. De har støttet, hjulpet og bakket op – også når der skulle pilles rejer og skrælles kartofler i spandevis til nytårsmenuen.

Kreativt arbejdsrum til kokkene

Få dage efter beslutningen om partnerskabet var truffet, var de nede og se lokalet med kokke og tjenere fra Pingvin. Personalestaben skal nemlig fremtidigt veksle mellem de to restaurationer. Vi har seks dygtige kokke, der alle har forskellige kompetencer.

– Jeg glæder mig vildt til at give dem kreativt arbejdsrum, så de kan folde deres evner ud på en ny måde, siger Anja entusiastisk. Menukortet Hos Rørdam er også væsentligt andeledes end det konceptuelle kort på Pingvin. Her kan de lege med menuen og sammensætte unikke og klassiske retter – fra frølår til flæskesteg. Hovedessensen er, at der serveres råvarer af høj kvalitet. De lytter også gerne til gæsternes ønsker. Restaurationen skal være for alle, og det bliver muligt at sammensætte sin egen 3-5 retters serveret menu eller buffet.

Knoklet for at være klar til åbning i september

En uge efter rundvisningen i juli 2018 overtog søstrene nøglerne til restaurationen, og har den seneste måned knoklet med at få restaurationen klar til september. Her skal være hyggeligt og plads til både børnefamilien, forretningsmødet, firmafesten, brylluppet og mindehøjtideligheden.

På hjemmesiden www.hosrørdam.dk kan man se hele det nye menukort, og man er meget velkommen til at kontakte søstrene vedrørende spørgsmål til afholdelse af selskab eller en rundvisning på Hos Rørdam.

Ved Stranden 7, 1.sal – 9000 Aalborg

Tlf. 60 18 55 59 – mail@roerdam.dk