D. 3/10 – GASTROtrends 2018 (Afholdt)

Kom med til GASTROtrends 2018 og hør om de nyeste gastronomiske tendenser. Vi kan være stolte af de mange lokale specialiteter, vi har her i Nordjylland, og det sætter APPETIZE og Shoppen fokus på onsdag 3. oktober fra kl. 17 – 20.

Aftenen byder på spændende oplæg på scenen af bl.a. den karismatiske Karl Otto Schmidt, der både har kok, konditor, faglærer, inspektør, direktør og meget andet på CV’et. Derudover kommer John Aslak ejer af vores lækre Aalborg Chokoladen, og du kan møde det økologiske hippie-foretagende præsenteret af Anette Bjørnholdt fra Plantemageren.

Desuden møder du Thomas Farinsen, bedre kendt som bloggeren og kogebogsforfatteren MadFar, og Anders Bilgram fra det inspirerende Nordisk Brænderi, der i øvrigt er vært for en lækker ginsmagning i pausen. Yderligere er vi også stolte over at præsentere madblogger Laura Sahl, Food by Sahl, kendt fra Masterchef 2016.

Udover ginsmagning i pausen, vil der være lækker tapas fra Holy Cow samt et væld af spændende stande med nordjyske specialiteter. Vi slutter aftenen af med at uddele goodiebags til alle gæster.

Køb din billet allerede nu og sikrer dig en plads til en gastronomisk inspirerende aften.
Pris: kr. 95,-