NYHED! Maroon 5 vælter Mølleparken næste sommer

Maroon 5 kommer til Aalborg

Pressemeddelelse 

Så kan der godt sættes kryds i kalenderen! Lørdag 1. juni bliver en stor dag i Aalborg. Den amerikanske grammyvindende popgruppe Maroon 5 giver koncert i Mølleparken i Aalborg, som det eneste sted i Skandinavien og det første sted i Europa på deres nye Red Pill Blues Tour sammen med special guest Sigrid.

Der er med sikkerhed mange, der kommer til at demonstrere, at de har ’Moves Like Jagger’, når Maroon 5 lægger vejen forbi det nordjyske på deres helt nye turné, der følger gruppens sjette studiealbum ’Red Pill Blues’. Med plads til intet mindre end 16.000 publikummer, kommer Mølleparken i Aalborg til at danne ramme om den udendørs ståkoncert, hvor Maroon 5 med Adam Levine i front indtager den store scene.

  • Dejligt at Aalborg igen skal have et så stort internationalt popnavn på scenen. Skønt det er lykkedes, og at det så er den eneste koncert i hele Skandinavien! Den er oven i købet den første på Maroon 5’s turné i Europa, hvilket gør koncerten ekstra speciel, og det er utroligt vigtigt for både Aalborg og Nordjyllands synlighed på koncertfronten, siger en begejstret Nicolaj Holm, direktør i Aalborg Kongres & Kultur Center (AKKC), der i samarbejde med Live Nation Danmark har hentet Maroon 5 til Aalborg.

På den nye turné får Maroon 5 følge af den norske hitmager Sigrid, der er special guest og med hele vejen rundt, på den europæiske del af turnéen, der udover Danmark fører dem til Tyskland, Polen, Frankrig, Tjekkiet og Holland.

Hits på stribe gennem 15 år

Lige nu hitter Maroon 5 verden over med den nye single ’Girls Like You’ feat. Cardi B, der pt. har over 668 mio. views på YouTube. Før det spillede ’What Lovers Do’ overalt, og i 2011 lagde de hele verden ned med megahittet ’Moves Like Jagger’ sammen med Christina Aguilera. Faktisk har Maroon 5 leveret det ene hit efter det andet siden 2003, hvor de udkom med den første hitsingle ’Harder to Breathe’. Derefter fulgte kæmpehits som ’This Love’, ’She Will Be Loved’, ’Makes Me Wonder’, ’Sugar’ og mange, mange flere.

Med over 20 mio. solgte albums, 48 mio. solgte singler, over 20 top 10 hits på den amerikanske hitliste og tre Grammys i ryggen, har Maroon 5 cementeret sig som “den mest succesfulde gruppe i historien på Billboard Hot 100”.

Forsangeren i Maroon 5, 39-årige Adam Levine, er desuden kendt som både soloartist, skuespiller og dommer i den amerikanske version af talentprogrammet The Voice. Han blev tildelt en plads på Hollywoods Walk of Fame i 2017.

Billetsalget til koncerten med Maroon 5 lørdag 1. juni kl. 20 i Mølleparken begynder fredag 31. august kl. 10.00.

Billetter kan købes i AKKC’s billetkontor tlf. 9935 5566 samt via akkc.dk og via livenation.dk, samt Skråens billetcafé tlf. 98122189 og via skraaen.dk og på billetlugen.dk. Billetprisen er inkl. gebyr Golden Circle: 795 kr. /alm. ståplads: 595 kr. Koncerten arrangeres af Foreningen Open Air.