Comwell Hvide Hus Aalborg – meget mere end et hotel

Reklame I Comwell Hvide Hus

Uanset om du kommer fra syd eller nord, vil du med stor sandsynlighed passere Comwell, når du kører ind i Aalborg. Det prægtige hotel troner majestætisk frem på Vesterbro skønt omgivet af smuk natur i form af både kildeparken og skovdalen. Enhver aalborgenser, med respekt for sig selv, kender til Comwell Hvide Hus Aalborg, men få ved at hotellet faktisk er meget mere end et hotel, hvor man kan overnatte

Hotellet i den store hvide bygning åbnede i 1969 og har i mange år været et af Aalborgs kendetegn. Siden 2014 har hoteldirektør Mette Bonderup siddet ved roret, og hun har således ledt Comwell Hvide Hus Aalborg i knap 10 år, hvor hun har været vidne til hotellets rivende udvikling.

– Særligt de seneste år har vi oplevet, at Hvide Hus virkelig har rykket sig. I 2014 overtog Comwell-koncernen hotellet. På daværende tidspunkt var hotellet ved at være lidt slidt og trængte til en modernisering. Derfor lod vi huset gennemgå en totalrenovering indvendig. Nu fremstår hotellet markant mere moderne og tidssvarende, og det kan vi mærke har båret frugt, fortæller Mette Bonderup med respekt.

Meget mere end overnatning

De seneste år har Comwell Hvide Hus Aalborg oplevet en stigende popularitet. Denne fremgang viser sig ikke alene i form af flere overnatninger. Velredte senge med sprøde hvide lagner er nemlig kun en lille brøkdel af, hvad det populære hotel tilbyder. Afvikling af konferencer og selskaber hører til blandt husets spidskompetencer. Dertil kommer deres á la carte restaurant; Restaurant Vesterbro og ikke mindst deres bar; BAR V. Og det er over hele linjen, at hotellet oplever, at antallet af forespørgsler stiger.

– Efter corona oplevede vi et virkelig travlt år, og det ser ud til at travlheden fortsætter i samme tempo i 2023. Særligt i vores afdeling for selskaber ser vi en markant fremgang. Her har vi alt lige fra det lille hyggelige selskab på 20 personer til den store firma- fest på 400 personer, og vi tager imod alt med kyshånd, fortæller restaurantchef Kasper Wøldike med et glimt i øjet.

Konferencer til hverdag og selskaber til fest

Mona Wieben driver til dagligt hotellets konferenceafdeling. Hun arbejder på tværs af Comwells to nordjyske hoteller; Comwell Hvide Hus Aalborg og Comwell Rebild Bakker, der begge er drevet af Mette Bonderup.

– Comwell Hvide Hus Aalborg er et by- og konferencehotel, og det betyder, at konferencerne sammen med husets værelser fylder mest i hverdagen her på hotellet. Man kan sige, at hverdagen typisk står i forretningslivets tegn. Weekenderne derimod er fulde af liv på deres egen måde med selskaber og glade weekendgæster, forklarer Mona.

Restaurant Vesterbro

Hotellets restaurant; Restaurant Vesterbro er bestemt et besøg værd. Maden, der serveres, er på et højt niveau, og man vil opleve spændende retter og et personale, der gør alt, hvad de kan, for at deres gæster får en fantastisk oplevelse.

– Vi tilpasser vores retter efter årstiderne, og vi har altid fokus på de små detaljer. Det er dem, der sætter prikken over i’et og dem, der sætter os forrest.

Går den grønne vej

Når det kommer til hotellets mad har Marlene og hele koncernen generelt valgt at gå den grønne vej.

– Vi mestrer de grønne retter, og vi har taget et stort skridt i den rigtige retning i forhold til at servere mere grønt og mindre kød. Det oplever man ikke kun i vores á la carte restaurant, men over hele linjen her på hotellet, beretter Marlene stolt.

Generelt har Comwell som koncern et stort fokus på økologi, bæredygtighed og ikke mindst på at formindske deres CO2-af- tryk. Det har resulteret i, at koncernen for femte år i træk netop har vundet ”Sustainable Brand Index Award“, hvilket betyder, at danske forbrugere opfatter koncernen som det mest bæredygtige brand i branchen.

BAR V

Hotellet er stolte af deres bar; BAR V. Barchef Sebastian Døssing og hans makker Anders Busted arbejder for at BAR V skal være det hyggeligste sted i byen. Et sted, hvor stemningen er afslappet, og hvor man kan nyde cocktails på et internationalt højt niveau. – Vi anser BAR V som et af hotellets flagskibe. I både 2019 og i 2022 modtog vi prisen for ”Aalborgs bedste cocktail bar” til Aalborg Awards. Det er vi utrolig stolte af, og det viser os, at det vi gør, er rigtigt, fortæller Sebastian.

Det er dog ikke kun i BAR V, man søger mod den afslappede stemning.

– Alt omkring os behøver ikke altid være så formelt. Vi ønsker, at alle vores gæster skal føle sig godt tilpas her på hotellet. De skal føle sig mødt af en rar og venlig stemning fra de tjekker ind i receptionen til de tjekker ud igen, og det gør vi alt for at imødekomme, afslutter Mette Bonderup.

Man behøver ikke at komme langvejs fra for at et besøg på Comwell Hvide Hus giver mening. Hvad enten du har brug for en blød seng at sove i eller blot ønsker lidt forkælelse i form af lækker mad og farverige cocktails i skønne omgivelser, står Comwells‘ medarbejdere klar til at give dig en oplevelse ud over det sædvanlige.

 

COMWELL HVIDE HUS AALBORG

Vesterbro 2

9000 Aalborg

Tlf. 98 13 84 00

www.comwell.com