Sådan får du sikker tøjstil til foråret

tekst Mette Skovsen | foto presse | advertorial

Foråret banker så småt på døren, og det betyder, at du skal i gang med at klargøre din garderobe. Måske har du brug for lidt nyt og lækkert tøj, så du er helt klar til at gå foråret i møde? Her på siden kommer vi med nogle bud på, hvad du med fordel kan iklæde dig i foråret, så du kan køre en sikker og moderigtig tøjstil. Bare læs videre!

Find den helt rigtige taske

Som kvinde er det super moderne at gå med en lille taske – enten i form af en skuldertaske eller en mindre pung/clutch, du kan holde i hånden. Tasken er perfekt til at fuldføre et outfit, og den spicer især dit outfit op, hvis du skal til fest. Vælg én med sten eller glitter, så du skiller dig lidt ud.

Men hvor finder du de mest moderigtige tasker? Det er noget af en jungle, når du først tager turen ned af strøget. Tag et kig hos de forskellige forhandlere og se, om der er noget, der skulle passe til din stil. Og husk: selvom du gerne vil være moderigtige, skal tasken altid passe til din personlighed og dine behov.

Den perfekte taske er funktionel – og det er især vigtigt, hvis det er en taske, du skal bruge til weekendture eller til arbejdet. Tasker til fest har mere fokus på et skarpt udseende. Hos Neye kan du finde lidt af hvert – bare se udvalget af forårstasker på Neye.dk.

Lækre Nike sneakers til fyrene

Hvis du har støvet dine sneakers væk henover vinteren, så er det tid til at finde dem frem. Forår er nemlig lig med sneakers i lange baner. Sneakers hitter altid blandt mændene, og skal du være helt moderne, bruger du både sneakers til hverdag, arbejde og fest. Det giver ethvert outfit lidt kant og tilføjer et afslappet look.

Hvis du vil have helt styr på den gode smag, så kig nærmere på de populære sneakermodeller fra Nike. Hos Nike finder du både mørke og lyse modeller – og begge holder, når vi taler sneakers, da det er klassiske farver, der passer til ethvert outfit.

Er du på udkig efter et par nye sneakers, du skal gå foråret i møde i? Hos http://stoy.com/ finder du nogle af de mest eksklusive og flotte sneakers til mænd, heriblandt også sorte Nike modeller.

Basisfarverne spås en stor popularitet i foråret

Kig efter farver som hvid, sort, grå og lignende basisfarver. De kommer nemlig til at hitte endnu mere i foråret. Så hvis du skal være helt med på noderne, så gem det farverige tøj til sommer, og lav nogle underspillede outfits med de klassiske basisfarver.

Til mænd er det meget smart med et par jeans kombineret med en sort og enkel t-shirt. Og til kvinderne kan det for eksempel være en sort eller hvid cardigan med rullekrave. Dertil kan du som kvinde med fordel kombinere dit outfit med en smuk halskæde eller lignende som rigtig kan blive fremhævet på den neutrale sorte eller hvide farve. Med de klassiske farver har du nemt et væld af outfits!

Find yderligere inspiration i modebladene

Har du brug for yderligere inspiration? Vi anbefaler altid, at du tager et nærmere kig i diverse modeblade. Der er tit og ofte masser af inspiration at hente ved at bladre et par magasiner igennem – både som mand og som kvinde.

Bare prøv dig frem!