Sådan holder du gang i hoved og krop

Reklame

Mange af os er gode til at holde gang i enten vores hoved eller krop, men det er faktisk de færreste af os, der formår at holde gang i begge dele. Det kan der være mange grunde til, men en af grundene må uden tvivl skyldes misforståelser. Rigtig mange er overbeviste om, at begge dele er meget tidskrævende, og at man derfor ikke kan formå at have gang i begge dele i en helt almindelig hverdag med både arbejde, husholdningsarbejde og plejning af venner og familie. Derfor mener vi, at du skal have noget inspiration til, hvordan du sagtens kan formå at holde både krop og hoved i gang på samme tid.

Arbejde på farten

En af de ting, der fylder allermest i en almindelig danskers hverdag, er arbejdet. Når du er aktiv på arbejdsmarkedet, er der nogle gange andre ting, der bliver valgt fra, for at du kan have rigeligt med tid til de ting, der skal nås her. Noget af det, der bliver valgt fra, er blandt andet motionen. Hvis du er sådan en person, holder du altså hovedet i gang, men forsømmer kroppen. Sådan behøver det dog ikke at være. Faktisk er det muligt for dig at tage dit arbejde med på farten. Hvis du arbejder inden for den økonomiske branche eller lignende, kan du f.eks. finde bærbare handels- og investeringsplatforme, der tillader dig at arbejde, imens at du bevæger dig rundt. Følg linket og se mere her, og så er du godt på vej til at finde en balance mellem hoved og krop.

Dyrk motion i dagligstuen

Ikke nok med at du kan arbejde på farten, du kan også arbejde hjemme i din dagligstue samtidig med, at du dyrker motion. Hvordan tænker du så? Jo, nu skal du høre. Den bærbare platform, som du nu har investeret i, kan du have foran dig, imens at du benytter f.eks. en romaskine, et løbebånd eller noget lignende. På den måde får du masser af motion, samtidig med at du kan styre arbejdet. Dette er da også en noget mere ansvarsfuld måde at gøre det på, frem for at du går rundt ude på gaden helt opslugt af dit arbejde på denne platform.

For at kunne starte på denne kombinationstræning af hoved og krop bliver du nødt til at få fat i noget, der kan hjælpe dig med den kropslige del. Som nævnt er der mange muligheder, men især romaskinen er god, eftersom den træner hele din krop. Med et løbebånd er det hovedsageligt kun dine benmuskler, der får lov at arbejde. Romaskinen sætter både ben, ryg og arme i gang, og det er da også derfor, at den bliver anset som en af de bedste maskiner, som du kan benytte dig af i et fitnesscenter. Du kan købe romaskiner her, og så er det ellers bare at komme i gang. Nu har du ikke længere nogen undskyldning for at kunne forsømme hverken dit hoved eller din krop i din hverdag.