Sådan holder du den fedeste surprisefest for din fyr

Reklame

Annonce – Hvis du er som de fleste af os andre, så har du nok lidt svært ved at holde på en hemmelighed. Derfor bliver det ikke nogen nem opgave at holde festen en hemmelighed for din kæreste.

Men vi forstår dig – du elsker ham (det meste af tiden), og du vil så gerne have at hans fødselsdag skal være totalt overraskende. Og du vil absolut ikke have ham til at finde ud af, at du er i gang med at planlægge hans fest, før end at han træder ind af døren til selve festen.

Derfor får du her 5 nemme tips, der kan hjælpe dig til at holde festen hemmelig og sørge for, at den er præcis, som han kunne drømme om.

1.    Påbegynd planlægningen i god tid

Det der er med surprisefester er, at der skal være styr på en masse ting inden festen bliver til noget. Og når det er en surprisefest, er det desværre dit ansvar at det sker, og ikke fødselsdagsbarnets. Derfor er vores anbefaling at du påbegynder planlægningen i god tid. Så undgår du sidste-minuts-stressen som vi ellers alle sammen nemt bliver ramt af.

2.    Hav en lokkedue, så han ikke lurer overraskelsen

Når du planlægger overraskelsen, er det også en god idé at have en lokkedue. Hvad jeg mener her, er at du skal ”arrangere” en fest eller en middag på hans fødselsdag. Hvis du gør det, slår du faktisk to fluer med et smæk – du sikrer dig at han ikke laver andre planer og du sørger for at han ikke fatter mistanke.

Hvis du, for første gang i jeres forhold, ikke virker interesseret i hans fødselsdag, vil det helt sikkert virker unormalt og han vil formentlig ret hurtigt lure, hvad du er ude på.

Derfor skal du få ham til at tro, at der er noget forberedt – så lover vi, at han får ekstrastore øjne, når han træder ind til din fest.

3.    Gør det et sted, hvor han ikke forventer det

I forhold til planlægning ville det nemmeste klart være at holde festen hjemme hos jer selv. Men, det er sjældent det fedeste at vågne op efter sin egen fest, for at skulle bruge formiddagen på at rydde op, medmindre du har en opvaskemaskine eller er immun til tømmermænd.

Derudover bliver det også nemmere at holde festen hemmelig, hvis du holder det et andet sted. Derfor burde du overveje at leje et lokale eller høre hans venner om de kan lægge hus til – så slipper han for arbejdet med oprydningen og du kan nemmere gøre klar dagen før.

4.    Musik og alkohol

Hvis en fest skal blive ved til den lyse morgen, er de to bedste remedier du kan alliere dig med alkohol og musik (udover det gode selskab selvfølgelig). Så sørg for at der er masser af muligheder for at få noget kølende til ganen og at musikken spiller max hele natten lang. Så er i sikre på at alle går glade derfra.

5.    Gaven – som aldrig er den nemmeste del

Er din mand ligesom mange andre mænd – de har aldrig nogle ønsker og du skal punke ham i månedsvis, hvis du vil have en brugbar ønskeliste… Det kender vi heldigvis godt, derfor anbefaler vi disse gaver til ham eller du kan overveje et klassisk ur fra Urkompagniet.

Så skal du nok overraske ham med en fest, han aldrig glemmer.