Oplev Shania Twain på tæt hold

Photo by kathrine brock / CC BY-SA 2.0 - Reklame

De fleste husker populære og ørehængende hits som ’You’re Still the One’, ’That Don’t Impress Me Much’ og ’Man! I Feel Like a Woman’ – Shania Twain blev på rekordtid en af 90’ernes største sangerinder. Den canadiske countrysanger og sangskriver har siden solgt mere end 100 millioner albums, hvilket gør hende til den bedst sælgende countrysangerinde på verdensplan. Nu kan du opleve hende helt tæt på, når Royal Arena i København slår dørene op og inviterer indenfor til et brag af en koncert søndag den 14. oktober.

Shania Twains store succes har gennem årene manifesteret sig i en række famøse priser og fornemme hæderstitler. Blandt andet har hun fået tilnavnet som ’Dronningen af Countrypop’, mens hun ligeledes har vundet en Grammy Award for albummet ’The Women in Me’ fra 1995 og siden 4 grammyer mere og 27 priser for hendes talent som sangskriver. Hendes klingende navn er endvidere at finde på Hollywood Walk of Fame side om side med store stjerner som Michael Jackson, Bryan Adams og Celine Dion. Der er altså tale om en af musikverdenens helt store navne, og alt tyder på, at vi godt kan begynde at glæde os til, at sangerinden lægger vejen forbi den enorme arena i København her i efteråret.

Har du set dig varm på idéen om indtage arenaen i oktober og synge med på nogle af populære hits, kan du købe billetter til koncerten via ticketmaster eller teste dit held på mariacasino.dk, der for tiden tilbyder en interessant konkurrence med mulighed for at vinde 2 x 2 koncertbilletter samt en lækker tre-retters menu, hvor begge dele foregår i arenaen. Du kan spille dig til billetter ved at tilmelde dig turneringen på hjemmesiden. Koncerten er en del af en større verdensturné, der også går til europæiske hovedstæder som blandt andet London, Prag og Stockholm samt internationale storbyer som Adelaide i Australien og Auckland i New Zealand.

Når Shania Twain takker af efter den længeventede koncert, indtager den danske stand-up komiker og multitalentet Anders Matthesen scenen i Royal Arena. Fra den 24. til 27. oktober kan du opleve hans nye show ’Anden 25’ i arenaen. Her fejrer Anden sit 25-års jubilæum med endnu en perle af et show. Efteråret byder således på masser af muligheder for god underholdning.