10-års jubilæumsbrag! Vi Elsker 90’erne i Aalborg

Festivalen afslører nu de musikere, der optræder under den 13 timer lange 90’er-brag i seks forskellige danske byer – Infernal gendannes til jubilæet

 

 

Det er ingen hemmelighed, at det har været en hård fødsel. Usikkerheden om covid-19 har fået sommerens festivalarrangører til at ligge søvnløse om natten – Vi Elsker 90’erne er ingen undtagelse.

Derfor sprang champagnepropperne, og jublen var ekstra stor, da alt forleden faldt i hak: Vi Elsker 90’erne kan gennemføre årets koncerter.

Det er derfor med stolthed, at arrangør Riffi Haddaoui i dag kan præsentere årets flotte program med gamle kendinge og nye venner af Vi Elsker-familien.

Der har ligget et kæmpe arbejde bag årets festivaler, men alt går op i en højere enhed nu, siger Riffi Haddaoui.

– Efter de meget hårde restriktioner, som kom ud i sidste uge, var vi tæt på at aflyse, men vi har 10-års jubilæum i år og flere udsolgte koncerter, så vi har selvfølgelig kæmpet og KÆMPET for at finde en løsning for at komme ud til vores trofaste publikum. Det lykkedes. Vi er glade,” siger Riffi Haddaoui, men slår samtidig fast:

”Vi er glade for, at vi kan gennemføre, men vi græder med resten af branchen og de festivaler, som har måtte aflyse. Det er ikke en morsom tid for nogen, og vi har igen og igen måtte ændre på vores set up for at lykkedes,” siger Haddaoui.

Restriktionerne betyder blandt andet, at de store festival-set ups med op mod 18.000 festivalgængere nedjusteres, og at kunstnere fra for eksempel USA ikke er med i år.

Til gengæld er line up’et spækket med kæmpestore, europæiske kendinge, og der er lagt op til 13 timers koncert til det loyale, festhungrende publikum:

2 Unlimited, A1, Antiloop, Blå Øjne, Boyzlife, Brooklyn Bounce, Cascada, Cut’N’Move, DJ Sash!, Dr. Alban, Drömhus, Haddaway, Infernal, S.O.A.P., S.O.S., Svenstrup & Vendelboe, Whigfield, Dr. Bombay, Barcode Brothers, Cargo, ItaloBrothers. Daze, DJ Freedom.

Og Infernal som til lejligheden kommer i en gendannet version med det originale medlem Søren Haahr

Desuden optræder DJ’s: Chief 1 (heroes sæt), Kongemanden, DJ Skoge, Kenny Jensen, 4Gaard, Harske Hubbi.

Værter er Dan Rachlin, Riffi og Lille Lars.

Vi Elsker 90’erne besøger i år Rødovre (14. august), Næstved (14. august) Aalborg (21. august), Holstebro (21. august), Odense (28. august) og Aabenraa (28. august).

Der er næsten udsolgt til årets festivaler. De resterende billetter sættes til salg på Ticketmaster 1. juni.