
Der findes ikke noget bedre end lækker müsli ovenpå morgenmaden. Denne version er med ristede kokosflager og en masse kerner. Giver en rigtig god crunch ovenpå din morgenmad – brug den fx ovenpå skyr
Ingredienser
1 stor portion
Müsli:
1 dl. solsikkekerner
1 dl. græskarkerner
1 dl. hørfrø
1 dl. ristede kokosflager
1 dl. mandler, hakkede
2 tsk. kokosolie
1 spsk. akaciehonning
Fremgangsmåde
- Hak mandlerne groft
- Kom kokosolien på en varm pande sammen med alle kernerne (og frøene) og kokosflagerne. Rist dem godt af ved middel varme i cirka 10 minutters tid. Sørg hele tiden for at røre rundt, så kernerne ikke brænder på.
- Tilsæt mandlerne
- Tilsæt akaciehonningen og rør godt rundt.
- Afkøl hele herligheden på et stykke bagepapir og voila… så er der altså hjemmelavet müsli!