Lån til dit drømmehjem

Sponsoreret indhold

Mange går og drømmer om at få et hjem magen til dem fra boligmagasinerne, men de færreste har råd til at købe alle de møbler, der er moderne lige nu. Derefter kan man gå i lang tid og drømme om den lækre stol, den sofa eller det bord man har set, og så ærgre sig over, at den ikke står i sit hjem, og derfor kan man blive fristet til at låne pengene til det.

Mange af os kender det. Man sidder og læser et boligmagasin, hvor køkkenerne, soveværelserne, stuerne osv. bare ligner en million, og så tænker man ”Bare mit hjem kunne se sådan ud”. Problemet med at kigge for meget på moden i magasiner er, at den ofte skifter, og man efter en kort årrække, bliver nødt til at skifte sine møbler ud, da de ikke er moderne mere.

En løsning kunne være at købe designer-klassikere, såsom Arne Jacobsens ”Ægget”, Hans Wegner-stole eller Børge Mogensen-sofaer, som har været moderne i mange år, og som ofte også holder en god gensalgsværdi. Derudover passer mange af klassikerne i en bred vifte af hjem, da de ofte både passer til det ældre, klassiske-look og det nye og moderne-look, samtidig med, at de kan kombineres med ens egen stil. Hvis man skulle gå hen og blive træt af møblerne eller stå og mangle penge, er de ofte lette at komme af med igen, da der er stor efterspørgsel på de fleste designer-klassikere og de holder værdien godt.

Desværre er de kendte møbelklassikere ofte i en meget høj prisklasse, og derfor kunne en mulighed være at låne pengene til det. Det kunne eksempelvis være hos Santander, som tilbyder to former for privatlån, hvor du ikke behøver at stille sikkerhed for lånet. De har deres ”Privatlån”, som bruges til lån under 50.000 kr. og ”Privatlån Plus” til lån over 50.000 kr. Samtidig så tilbyder de en lav rente på helt ned til 3,9% og man kan låne helt op til 350.000 kr.